(solliciteer alleen of als duo)

Allround vakbekwaam hovenierskoppel

Werken in de mooiste tuinen van Nederland, je vak uitvoeren als een echte professional, samenwerken met sociale collega’s. Dat voor een goed salaris en uitzicht op een vast contract. Bij Jansen Hoveniers in Sint Willebrord (tussen Roosendaal en Etten-Leur) zijn we op zoek naar twee allround vakbekwaam hoveniers. Solliciteren mag alleen óf als duo, waarna je als hovenierskoppel bij ons aan de slag gaat.

OVER JANSEN HOVENIERS

Tuinen zijn altijd in beweging en ook op het gebied van tuinen zijn er volop trends. Jansen Hoveniers volgt deze trends niet, maar is zélf trendbepalend. Wij volgen niet, wij creëren. En omdat iedere tuin uniek is, ontwerpen onze tuinontwerpers altijd een tuinplan op maat, geheel naar de wensen van onze klant. In een prachtige 3D-video laten onze ontwerpers zien hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Vernieuwend, creatief, verrassend en altijd op zoek naar de juiste balans in tuinonderhoud, sfeer en comfort. Landschappelijke tuinen, daktuinen op hoog niveau, sfeervolle luxueuze stadstuinen, strakke kasteeltuinen of tuinen in een bosrijke omgeving: Jansen Hoveniers ziet overal een uitdaging in en realiseert in iedere tuin verfijning en details die de zintuigen prikkelen.

Binnen ons bedrijf werken dagelijks 29 personen, waarvan er 21 actief zijn als hovenier. Vanwege de goede resultaten willen we hier graag goede hoveniers aan toevoegen! Ontwikkeling wordt bij ons gestimuleerd, zo start je als allround hovenier en kun je (indien gewenst) doorgroeien tot voorman! We zijn dan ook niet voor niets benoemd tot het beste leerbedrijf, goede begeleiding is voor ons de standaard.


DE FUNCTIE VAN ALLROUND HOVENIER

Geen dag is hetzelfde. Afhankelijk van jouw kwaliteiten zal je ingezet worden op een bepaald project. De ene dag richt jij je vooral op het aanleggen van tuinen en het onderhoud hiervan. De andere dag ben je weer druk in de weer om straatwerk voor te bereiden of het graven van sleuven voor de aanleg van leidingen. De ene keer zit je ook bij mensen thuis aan de keukentafel met een heerlijk kopje koffie om de wensen van de klant te bespreken, de andere keer overleg je met onze projectleiders over de uitvoering.


WANNEER BEN JIJ DE IDEALE HOVENIER

Bovenal ben je leergierig, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en graag in de buitenlucht werkt. Fysiek ben je fit en is het voor jou geen probleem om eens wat zwaarder werk uit te voeren. Bij voorkeur heb je al ervaring met het bedienen / besturen van zelfrijdend materieel en het hanteren van gereedschappen, echter is dit geen harde eis. Je bent in het bezit van een rijbewijs met voorkeur voor BE.


WAT KRIJG JIJ HIERVOOR TERUG?

  • Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat is gevestigd in St. Willebrord en onder meer actief is in de regio’s Brabant, Rotterdam, Zeeland, Vlaanderen en Drechtsteden. Maar ook in het buitenland leggen we tuinen aan en onderhouden we deze. Uiteraard in België, maar ook in Frankrijk zijn we bekend! Indien gewenst kun je op de buitenlandse klussen ingezet worden.
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Marktconform salaris


REAGEREN?

Ben je geïnteresseerd geraakt om bij ons aan de slag te gaan?  Stuur ons dan je sollicitatie en curriculum vitae via ons sollicitatieformulier. Heb je nog bepaalde vragen? Neem dan contact op via het zelfde e-mailadres of bel naar 0165- 387919. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren?

Ben jij ambitieus? Vind jij het heerlijk om buiten te werken? En zoek jij een nieuwe uitdaging in een groeiend hoveniersbedrijf, waar geen dag hetzelfde is? Stuur ons dan je sollicitatie en curriculum vitae.