4 INGREDIËNTEN VOOR EEN KONINKLIJKE TUIN

Drie hoeraatjes voor de Koning én voor het prachtige oranje! Een vleugje oranje in de tuin zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Op de dag dat Nederland oranje kleurt, geven wij graag wat inspiratie voor een koninklijke tuin.

1. Royaal zitcomfort

Voor een koninklijke uitstraling van de tuin, mag het best een beetje gewaagd. Over de kleur valt niet te twisten. Oranje dining stoelen zijn een ware eyecatcher in de tuin. De uiteindelijke keuze van een prinsheerlijke stoel hangt, naast kleur, ook af van het zitcomfort. Een beetje luxe is wel zo fijn!

2. Majestueuze beplanting

Oranje, geel en rood zijn kleuren die we associëren met warmte. Planten en bomen in deze kleurtinten zijn daarom een rijke toevoeging aan de beplanting. Daarnaast adviseren wij om te variëren met hoogtes en vormen voor een speels karakter.

3. Vorstelijk vuurtje

Wij Nederlanders leven graag buiten. Zodra de zon straalt slaan we de tuindeuren open en genieten we buiten van een prachtige tuin. Nu de avonden nog fris zijn, is een overkapping een absolute must-have. Een overkapping met openhaard verlengt het tuinseizoen en zorgt voor extra warmte en gezelligheid. De frisse avonden zijn opeens niet fris meer en het buiten leven krijgt een nieuwe betekenis. We durven rustig te beweren dat lange zomeravonden nog fijner worden met een overkapping!

4. Smaakvolle buitenbeleving

De tijd dat buiten koken betekende dat de wegwerpbarbecue naar buiten ging voor gemarineerd vlees van de supermarkt, is voorbij. Het klinkt tenslotte ook niet heel stijlvol. Een smoker in de tuin, een vuurkorf met grillring of zelfs een complete buitenkeuken met alles erop en eraan: dát is het nieuwe buiten koken. De Ofyr heeft alle ingrediënten om een smaakvolle buitenbeleving te creëren. Van het vroege voorjaar tot de late nazomer en zelfs tijdens een winterbarbecue is het heerlijk genieten van het samenzijn, de warmte en sfeer, én van culinaire hoogstandjes. Nieuwsgierig? Lees hier alles over de Ofyr of kom langs!

Op zoek naar meer inspiratie?