De leukste gadgets voor in de tuin

Een buitenbelevenis is natuurlijk op tal van manieren te creëren. De basis is een prachtig aangelegde tuin voorzien van alle luxe waardoor jij je optimaal kunt ontspannen, maar de finesse zit hem óók in de kleinere dingen. Vandaag delen we wat leuke gadgets waarmee je binnen een handomdraai extra dimensie kunt geven aan jouw buitenbelevenissen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Reduceer het onderhoud van je tuin tot een minimum zodat er extra tijd over blijft om te doen waar je waarschijnlijk het beste in bent: genieten. En genieten doe je bijvoorbeeld van pas gemaaid gras, vooral als het gras voor je wordt gemaaid door een robotgrasmaaier. Minimale input, maximaal ontspannen!

Buiten koken in stijl

Een buitenkeuken is tegenwoordig bijna een ‘musthave’ geworden in de aanleg van tuinen. Binnen wordt buiten en daar hoort een luxe buitenkeuken bij. De meest heerlijke gerechten worden op de (tuin)tafel gezet door de vele opties die er tegenwoordig zijn qua buiten koken. Smoke, grill en barbecue in stijl met een stoer, lederen schort van OFYR. Zo is het plaatje helemaal compleet!

De juiste bescherming

Buiten koken is ‘hot’, letterlijk en figuurlijk. Zorg dat je goed voorbereid bent en al je tools in huis hebt om lekker aan de slag te gaan. Deze hittebestendige handschoenen van Weltevree zijn dan zeker geen overbodige luxe! Zo kun je zonder je handen te branden extra hout of kolen op het vuur gooien en aan de slag met die overheerlijke (vlees)spiezen. Bij Jansen Hoveniers zijn sinds kort alle Weltevree producten exclusief verkrijgbaar!

Bij een fijne BBQ hoort een lekker muziekje!

En wat sfeerverlichting kan ook geen kwaad natuurlijk…

Deze toffe Lumisky Lucy Play Speaker lamp is een plaatje om te zien toch? En wat helemaal leuk is, is dat deze lamp ook gelijk een bluetooth speaker is! Een ultieme gadget voor in je tuin, die zo bijdraagt aan verschillende buitenbelevenissen. De speaker produceert kwalitatief erg goed geluid en is voorzien van een multicolor lamp. Zo kun je de lamp in alle gewenste kleuren naar iedere sfeer aanpassen.

Uitbuiken in stijl

Na een heerlijke BBQ en wat fijne muziek is het tijd om nog even van de laatste zonnestralen van de dag te genieten. En waar kun je dit beter in doen dan in deze leuke Beach schommelstoel van Weltevree! Weltevree is een nieuw merk binnen het aanbod van Jansen Hoveniers, met mooie gadgets en tuinaccessoires. Zo is het aanbod in buitenbelevenissen ook direct weer uitgebreid.

Tijd voor verkoeling

Maar het ultieme ontspannen doe je natuurlijk in een jacuzzi. Je kunt daar nu een extra dimensie aan geven door meerdere zintuigen te prikkelen, bijvoorbeeld door het gebruik van geuren. Kies voor speciale spa-aroma’s om extra relaxt te badderen in je jacuzzi. Ga je voor kalmerend lavendel of verfrissend eucalyptus? Bouwman Zwembaden heeft alles wat je hiervoor nodig hebt in hun webshop!

Op zoek naar meer inspiratie?