De nieuwste tafelgrill: OFYR Tabl'O

Voor gezellige tafelmomenten

Ook dit weekend zijn we met z'n alle in en om huis. Gezellig met het gezin buiten eten óf onder de overkapping. De OFYR Tabl'O is de nieuwste grill voor op tafel en u maakt er de lekkerste gerechten op! Eenvoudig aan te maken met de firestarter en de kokosbriquetten die lang warm blijven en bovendien duurzaam zijn! Maak kennis met het nieuwe tafelmoment.

 

Het nieuwe OFYR kooktoestel zet u gewoon gezellig op tafel, zodat koken een gezamenlijke beleving wordt. U maakt samen in een handomdraai een gezonde maaltijd en ontdekt nieuwe recepten en smaken. Maar wel mét de authentieke charme van een houtskoolbarbecue! De compact ijzeren kookplaat blinkt uit qua design en is tevens functioneel in gebruik. Zo bestaat de kookplaat uit een vlakke en geribbelde zijde. Elke kookervaring op de Tabl'O is steeds weer een nieuwe ontdekking! 

De OFYR Tabl'O is het nieuwe tafelmoment voor iedere gelegenheid!

De Tabl'O aansteken doet u met behulp van de Quickstarter én OFYR Coconut Briquettes. De Quickstarter is een handige tool die wordt meegeleverd bij aankoop van de OFYR Tabl'O. De kookplaat is hierdoor snel op temperatuur, waardoor u binnen 15-20 minuten aan de slag kunt. Meer tijd om heel veel lekkers te bereiden! De speciale briquettes zijn eenvoudig aan te maken, geven weinig rook en blijven lang warm (2-3 uur). Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. 
Heerlijk aan het tafelen, maar wenst u een hogere of lagere temperatuur? De Tabl'O is uitgerust met The Tool. Hiermee regelt u de luchtcirculatie. De ventilatieopeningen kunnen worden geopend of gesloten door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. The Tool kan daarnaast worden gebruikt om de kookplaat te verplaatsen.