Pak jij onze planning op?

Calculator/
werkvoorbereider gezocht!

Werken aan de mooiste tuinen van Nederland, je vak uitvoeren als een echte professional, samenwerken met sociale collega’s. Dat voor een goed salaris en uitzicht op een vast contract. Bij Jansen Hoveniers in Sint Willebrord (tussen Roosendaal en Etten-Leur) zijn we op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Ben jij de juiste persoon?

OVER JANSEN HOVENIERS

Tuinen zijn altijd in beweging en ook op het gebied van tuinen zijn er volop trends. Jansen Hoveniers volgt deze trends niet, maar is zélf trendbepalend. Wij volgen niet, wij creëren. En omdat iedere tuin uniek is, ontwerpen onze tuinontwerpers altijd een tuinplan op maat, geheel naar de wensen van onze klant. In een prachtige ontwerp laten we zien hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Vernieuwend, creatief, verrassend en altijd op zoek naar de juiste balans in tuinonderhoud, sfeer en comfort. Landschappelijke tuinen, daktuinen op hoog niveau, sfeervolle luxueuze stadstuinen, strakke kasteeltuinen of tuinen in een bosrijke omgeving: Jansen Hoveniers ziet overal een uitdaging in en realiseert in iedere tuin verfijning en details die de zintuigen prikkelen.


DE FUNCTIE VAN CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER

De functie van Calculator / Werkvoorbereider bestaat voor 20% uit calculatie werkzaamheden en 80% uit werkvoorbereiding. Een normale werkweek kan er als volgt uit zien: Je controleert en beoordeelt prachtige tekeningen van een project. Indien nodig inventariseer en inspecteer je het object en vraag je de prijzen aan bij toeleveranciers. Vervolgens bereken je de adviesprijs en stel je een activiteiten- en aanbiedingsplan op. Je maakt een gedetailleerde uitwerking (projectplan) op basis van tekeningen, berekeningen en gegevens van de calculatie. Daarnaast bereken je ook de benodigde materialen, materieel, manuren en in te zetten professionals.

WAT KRIJG JIJ HIERVOOR TERUG?

  • Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat is gevestigd in St. Willebrord en onder meer actief is in de regio’s Brabant, Rotterdam, Zeeland, Vlaanderen en Drechtsteden. Maar ook in het buitenland leggen we tuinen aan en onderhouden we deze. Uiteraard in België, maar ook in Frankrijk zijn we bekend! Indien gewenst kun je op de buitenlandse klussen ingezet worden.
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Marktconform salaris


REAGEREN?

Ben je geïnteresseerd geraakt om bij ons aan de slag te gaan?  Stuur ons dan je sollicitatie en curriculum vitae via ons sollicitatieformulier. Heb je nog bepaalde vragen? Neem dan contact op via het zelfde e-mailadres of bel naar 0165- 387919. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren?

Ben jij ambitieus? Vind jij het heerlijk om buiten te werken? En zoek jij een nieuwe uitdaging in een groeiend hoveniersbedrijf, waar geen dag hetzelfde is? Stuur ons dan je sollicitatie en curriculum vitae.