Jansen Hoveniers

Daktuin appartement

Wonen in een appartement is heerlijk. U heeft alles gelijkvloers en in de meeste gevallen woont u ook nog eens middenin het centrum van uw stad. Bovendien wordt het meeste onderhoud voor u gepleegd. Onbezorgd woongenot in een levendige omgeving.

Wat veel mensen met een appartement echter wel missen, is een tuin. Een stukje groen, om in tot rust te komen en te genieten van alles wat groeit en bloeit. Herkent u dit? En heeft u een plat dak tot uw beschikking, bijvoorbeeld omdat u in een penthouse woont? Dan kunt u een daktuin aan uw appartement toevoegen en zo genieten van rust en ruimte!

Daktuin realiseren

Om een daktuin bij uw appartement te realiseren, zijn er uiteraard wel enkele zaken waarmee u rekening moet houden. Zo is het belangrijk dat de draagkracht van uw dak heel precies berekend wordt en moet er een constructie worden ontworpen die het gewicht optimaal verdeelt. Om uw daktuin te kunnen realiseren, heeft u dus een partij nodig met expertise en ervaring op het gebied van daktuinen. Jansen Hoveniers is zo'n partij. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw daktuin veilig is en dat zaken als de afvoer van regenwater perfect geregeld zijn.

Daktuin bij uw appartement

Daarna is het zaak om de daktuin bij uw appartement helemaal te ontwerpen naar uw smaak! Houdt u van een strakke tuin, met rechte lijnen en lange zichtlijnen? Het is mogelijk! Zelfs een waterval of fontein behoort, dankzij moderne lichtgewicht materialen, tot de mogelijkheden. Maar ook een natuurlijke, organische tuin met veel groen, struiken en zelfs bomen kan worden gerealiseerd op uw dak. Is uw daktuin eenmaal klaar? Dan kan het grote genieten beginnen.

Inspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor de daktuin van uw appartement? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten en ontdek de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden! Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook. We bespreken dan al uw wensen en zorgen ervoor dat uw tuindroom op grote hoogte uitkomt.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!