Jansen Hoveniers

Daktuin Bergen op Zoom

Beeldt u zich eens in: het is een zwoele, warme zomeravond. U zit met vrienden en familie te genieten van een hapje en een drankje. En ondertussen ziet u de zon wegzakken boven het Markiezaatmeer of heeft u een uniek uitzicht op de Peperbus in het laatste avondlicht. Dit beeld kan werkelijkheid worden met een daktuin.

Daktuin in Bergen op Zoom

Als u in een penthouse woont in Bergen op Zoom, of in een woning met een ruim plat dak, heeft u de mogelijkheid om uw dak om te toveren in een prachtige tuin met alles wat u in een tuin op de grond ook aantreft. Uw daktuin is dus zeker geen aangekleed dakterras, maar een volwaardige tuin met planten, struiken en boompjes. Zelfs een waterpartij is in de meeste gevallen mogelijk! Jansen Hoveniers, vlakbij Bergen op Zoom gevestigd, realiseert de daktuin van uw dromen.

Ontwerp daktuin Bergen op Zoom

Een daktuin ontwerpen is een vak apart. De experts van Jansen Hoveniers beheersen dat vak als geen ander. We berekenen de exacte draagkracht van uw dak en ontwerpen uw daktuin precies naar uw wensen en voorkeuren, waarbij de nieuwste lichtgewicht materialen en ingenieuze constructies ervoor zorgen dat uw daktuin precies wordt zoals u dat altijd had gehoopt. Ook zaken als de afvoer van het regenwater worden daarbij meegenomen en op een elegante manier opgelost.

Daktuin aanleggen

Vervolgens gaan onze ervaren hoveniers aan de slag om uw daktuin aan te leggen. Heeft u gekozen voor een strakke, minimalistische daktuin? Of is organisch en natuurlijk meer uw stijl? Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw daktuin er precies zo uitziet als in het ontwerp. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is genieten van uw eigen stukje natuur op grote hoogte.

Meer weten?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen daktuin in Bergen op Zoom? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten en ontdek alle mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken. U zet dan de eerste stap om uw tuindroom werkelijkheid te laten worden.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!