Jansen Hoveniers

Daktuin Breda

Breda is een prachtige stad met veel historie en bourgondische gezelligheid. Niet zo gek dus, dat Breda een populaire stad is om te wonen. Woont u ook in Breda en heeft u een dakterras waar u graag meer van wilt genieten? Of heeft u een penthouse en wilt een mooie buitenruimte creëren? Dan is een daktuin voor u de perfecte oplossing!

Breda daktuin

Stelt u zich eens voor: met een wijntje in de hand de zon zien ondergaan achter de toren van de Grote Kerk. Beter kan het toch niet? Met een daktuin bij uw woning of appartement in Breda wordt deze droom werkelijkheid. Een daktuin is de perfecte oplossing om te genieten van alles wat groeit en bloeit, zonder dat u er een lapje grond voor nodig heeft.

Daktuin ontwerpen

Het ontwerpen van een daktuin is een vak apart. De experts van Jansen Hoveniers, een hoveniersbedrijf uit Sint Willebrord vlakbij Breda, beheersen dat vak als geen ander. We gaan uit van de draagkracht van uw dak of bestaande dakterras, inventariseren precies uw wensen en tekenen aan de hand daarvan de daktuin van uw dromen.

Aanleg daktuin Breda

Ook het aanleggen van uw daktuin in Breda verzorgen de hoveniers van Jansen Hoveniers voor u. We zorgen ervoor dat uw dakterras precies waterpas ligt, dat de afwatering goed in elkaar zit en dat uw daktuin wordt ingericht met de mooiste lichtgewicht materialen. Ook de beplanting verzorgen we uiteraard. Zelfs het inbouwen van een waterpartij of fontein is mogelijk. Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten en ontdek dat bijna alles kan.

Uw daktuin in Breda

Wilt u ook genieten van uw eigen stukje natuur in de stad? Ontspannen in een groene omgeving, met als uitzicht de skyline van Breda? Jansen Hoveniers maakt het mogelijk en ontwerpt voor u een daktuin op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U zult versteld zijn van de mogelijkheden voor een daktuin bij uw woning in Breda. Zet vandaag de eerste stap naar ultiem genieten op uw eigen dak!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!