Jansen Hoveniers

Daktuin Den Bosch

Stelt u zich eens voor: op een heerlijke zomeravond samen met vrienden, de zon achter de Sint Jan zien zakken met een drankje in uw hand. Hoe fijn is het als u die momenten kunt doorbrengen in uw eigen daktuin, naar uw eigen smaak ingericht? Jansen Hoveniers maakt deze droom werkelijkheid!

Daktuin in Den Bosch

Een stukje natuur middenin de stad creëren is voor Jansen Hoveniers tweede natuur. We ontwerpen uw daktuin helemaal op maat, waarbij we uw wensen en de technische mogelijkheden van uw dak combineren in een ontwerp dat ervoor zorgt dat u ultiem kunt ontspannen in een oase van rust op grote hoogte.

Daktuin realiseren

Jansen Hoveniers, gevestigd op een half uur rijden van Den Bosch, heeft alle expertise in huis om de daktuin van uw dromen te realiseren. De planten, struiken en zelfs bomen zorgen ervoor dat uw daktuin meer wordt dan alleen een terras. Wilt u ook graag dat de daktuin wordt voorzien van een waterpartij? Zelfs dat is mogelijk!

Ontwerp daktuin

Tijdens het ontwerpen van uw daktuin wordt er rekening gehouden met afwatering en de draagkracht van het dak. Bij Jansen Hoveniers beheersen we dit vak als geen ander. Bent u nog niet helemaal zeker van de inrichting van uw daktuin, neem dan eens een kijkje bij de projecten die uitgevoerd zijn door de onze specialisten.

Aanleg daktuin

Kiezen voor een daktuin betekent bij Jansen Hoveniers: onbezorgd genieten, met de zekerheid dat uw daktuin vakkundig wordt aangelegd. Onze ontwerpers weten precies hoe ze het gewicht van de elementen van uw daktuin het beste kunnen verdelen en onze hoveniers maken gebruik van lichtgewicht materialen, geavanceerde technieken en beplanting van hoge kwaliteit. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is genieten van alles wat uw daktuin u te bieden heeft!

Dakterras in Den Bosch

De klokken horen luiden van de Sint Janskathedraal of een overheerlijke Bossche Bol eten op uw dakterras? We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, waarin we u alle mogelijkheden laten zien.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!