Jansen Hoveniers

Daktuin Dordrecht

Wonen in Dordrecht is fantastisch. Het heeft de sfeer en het karakter van een kleine stad, maar de voorzieningen van een grote stad. Bovendien liggen zowel de rust van de natuur als de bruisende binnenstad zó binnen handbereik.

Daktuin in Dordrecht

Stelt u zich eens voor dat u op uw eigen dak in Dordrecht zit met vrienden, een hapje en een drankje. U geniet van het uitzicht over de Biesbosch en u ziet de toren van de Grote Kerk in het warme avondlicht, terwijl de zon langzaam ondergaat. Lijkt u dat niet fantastisch? Deze droom kan werkelijkheid worden, wanneer u het platte dak van uw penthouse of woonhuis transformeert in een daktuin.

Daktuin ontwerpen

Om een daktuin te ontwerpen die niet alleen mooi is en volledig aan uw wensen voldoet, maar ook nog eens veilig is, heeft u een partij nodig die precies weet aan welke eisen een daktuin moet voldoen en die veel ervaring heeft in het aanleggen en ontwerpen van daktuinen. Jansen Hoveniers, vlakbij Dordrecht gevestigd in West-Brabant, is zo’n partij. Wij hebben alle expertise in huis om uw daktuin zodanig te ontwerpen dat de draagkracht van uw dak deze goed aankan. Daarbij maken we gebruik van ingenieuze constructies en de nieuwste lichtgewicht materialen.

Daktuin stijlen

Een daktuin is een verlengstuk van uw huis. Daarom moet hij perfect passen bij uw smaak en uw stijl. Is uw woning modern en strak ingericht? Dan kan uw daktuin daarbij aansluiten met een minimalistisch ontwerp met veel rechte lijnen en wellicht een waterpartij. Maar ook een organische daktuin, met extra veel groen en bloeiende planten en zelfs bomen, is mogelijk. Samen met de ontwerper van Jansen Hoveniers komt u tot een ontwerp dat precies past bij uw wensen.

Meer weten?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen daktuin? Bekijk onze gerealiseerde projecten en laat u betoveren door de ongekende mogelijkheden. Liever meteen weten hoe uw daktuin in Dordrecht eruit zou kunnen gaan zien? Maak dan een afspraak. We laten u graag zien hoe wij de daktuin van uw dromen realiseren. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is genieten!

 

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!