Jansen Hoveniers

Daktuin Eindhoven

Genieten van een heerlijk drankje tijdens de zonsondergang en de klokken horen luiden van de Sint-Catharinakerk? U kunt dit ervaren op een dakterras dat volledig is ingericht op uw wensen en verwachtingen. Dan is het enige dat u nog hoeft te doen: genieten van uw eigen stukje natuur, middenin de stad!

Daktuin in Eindhoven

Bent u een liefhebber van voetbal en droomt u ervan om vanuit uw daktuin het Philips Stadion te bewonderen? De specialisten van Jansen Hoveniers maken van elk dakterras een heerlijke daktuin, waar u veel tijd kunt spenderen tijdens het heerlijke weer.

Realisatie van uw daktuin

Heeft u graag veel groen en een mooie zithoek of toch liever een strakke tuin met een waterpartij? Jansen Hoveniers, gevestigd op nog geen uur van Eindhoven, heeft alle expertise in huis om de daktuin van uw dromen te realiseren. We gaan bij het ontwerpen van uw daktuin uit van de draagkracht van de constructie en uw wensen en voorkeuren. Want het ontwerpen van een daktuin is een vak apart, dat niet alleen oog voor ontwerp maar ook technische kennis vergt. De afwatering moet bijvoorbeeld perfect geregeld zijn. De experts van Jansen Hoveniers hebben alle kennis in huis om daarvoor te zorgen.

Aanleg daktuin

Bij Jansen Hoveniers zijn er verschillende specialisten in het aanleggen van uw daktuin. Elke daktuin ontwerpen we helemaal op maat. Daarbij combineren we uw wensen en de technische mogelijkheden van uw dak in een ontwerp dat ervoor zorgt dat u ultiem kunt ontspannen op uw eigen dak. Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u graag eens inspiratie opdoen in andere daktuinen? Bezoek dan de pagina projecten op onze website en krijg een beeld van de mogelijkheden.

Uw daktuin in Eindhoven

Wilt u graag de zon onder zien gaan vanuit uw eigen daktuin? Jansen Hoveniers maakt het mogelijk! We kijken samen met u naar de mogelijkheden en gaan voor een prachtig resultaat, dat perfect bij uw wensen en uw smaak past. Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!