Jansen Hoveniers

Daktuin Gorinchem

Gorinchem is een heerlijke woonplaats. U woont er lekker centraal, maar zonder de drukte van de grote stad. Bent u de gelukkige bezitter van een penthouse in Gorinchem of van een woning met een ruim plat dak, bijvoorbeeld op een uitbouw? Stelt u zich dan eens voor dat u op een mooie zomeravond met uw vrienden en familie geniet van een hapje en een drankje, terwijl u het laatste, gouden avondlicht ziet schijnen op de Grote Kerk. Dit beeld kan werkelijkheid worden, wanneer u uw dak omturnt in een prachtige daktuin!

Ontwerp daktuin

Jansen Hoveniers, niet ver van Gorinchem gevestigd, laat tuindromen uitkomen. Dat doen we niet alleen op de grond, maar ook op grote hoogte. Letterlijk en figuurlijk. Want het ontwerpen en aanleggen van daktuinen is een van onze specialiteiten. We hebben alle kennis en expertise in huis om een daktuin te ontwerpen die niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar die ook op een goede en veilige manier op uw dak kan worden gerealiseerd. Daarbij houden we rekening met de draagkracht en de afwatering. Bij de aanleg maken we gebruik van ingenieuze constructies en lichtgewicht materialen.

Daktuin in uw stijl

Houdt u van een natuurlijke en organische daktuin, met veel groen? Of is een minimalistische en strakke daktuin meer uw stijl? Het is allemaal mogelijk. Zelfs een waterpartij kan worden geïntegreerd in uw daktuin, als de draagkracht van de constructie het toelaat. Jansen Hoveniers kan het allemaal voor u realiseren. Doe alvast wat inspiratie op en neem een kijkje in onze gerealiseerde daktuinen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de manier waarop Jansen Hoveniers de daktuin van uw dromen werkelijkheid kan laten worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Wie weet, geniet u dan straks van uw eigen stukje natuur, middenin de stad!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!