Jansen Hoveniers

Daktuin Roosendaal

Wonen in Roosendaal is heerlijk. U kunt er winkelen, uitgaan en genieten van de natuur in de buurt. Wilt u graag bij uw eigen huis genieten van een buitenruimte mét fantastisch uitzicht? En woont u in een appartement of een woning met een groot plat dak? Dan kan Jansen Hoveniers voor u een prachtige daktuin realiseren. Zo kunt u de zon zien zakken achter de Sint Jan terwijl u met vrienden geniet van een drankje in uw eigen stukje natuur, middenin de stad.

Ontwerp daktuin

Voor het realiseren van een mooie en veilige daktuin is een goed en grondig ontwerp van groot belang. De experts van Jansen Hoveniers, vlakbij Roosendaal gevestigd, hebben hier veel ervaring mee. We berekenen de draagkracht van uw dak nauwkeurig en zorgen er, dankzij innovatieve constructies en materialen, voor dat uw daktuin méér wordt dan een aangekleed dakterras. Zelfs een waterpartij behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen van een daktuin

Een daktuin biedt veel voordelen ten opzichte van een regulier dakterras. Alleen al het feit dat u kunt genieten van groene planten en al het leven dat dit aantrekt, zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen en écht even kunt ontsnappen aan het leven van alledag. Met een daktuin voegt u eigenlijk een tuinkamer toe aan uw woning. Een plaats waar u kunt genieten van alles wat groeit en bloeit.

Stijlen daktuin

Net zoals u in uw woning een bepaalde stijl nastreeft, wilt u ook dat uw daktuin precies past bij uw smaak. Er is gelukkig veel mogelijk. Houdt u van een minimalistische stijl met moderne materialen? Of houdt u van een meer natuurlijk, organisch geheel? Met de juiste elementen en beplanting zorgen onze ontwerpers en hoveniers ervoor dat uw daktuin in Roosendaal precies past bij wie u bent en wat u wilt.

Inspiratie voor uw daktuin

Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn? U kunt meteen contact met ons opnemen voor een afspraak. Maar u kunt ook alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze gerealiseerde projecten. Bekijk welke prachtige daktuinen Jansen Hoveniers al heeft ontworpen en aangelegd en droom weg bij de gedachte aan uw eigen daktuin.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!