Jansen Hoveniers

Daktuin Rotterdam

Wonen in een appartement in het hartje van Rotterdam en tóch genieten van een prachtige tuin? Het kan, wanneer u kiest voor een daktuin. De mogelijkheden daarvoor zijn groter en diverser dan u wellicht altijd heeft gedacht.

Daktuin appartement

Wonen in de stad betekent voor veel mensen wonen in een appartement. Maar dat hoeft niet te betekenen dat u niet kunt genieten van een groene buitenruimte. In veel gevallen is er bijvoorbeeld een balkon dat u kunt inrichten met planten en kruiden. Heeft u het geluk om in een penthouse te wonen? Dan kunt u met een daktuin nóg beter genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft!

Skyline Rotterdam daktuin

De Rotterdamse skyline is beroemd. De stad wordt niet voor niets ook wel Manhattan aan de Maas genoemd. De Erasmusbrug, De Rotterdam en natuurlijk de Euromast maken van Rotterdam de meest kosmopolitisch aandoende stad van Nederland. Wanneer u een daktuin heeft, kunt u genieten van het uitzicht op de skyline en in alle rust neerkijken op de drukte van de stad.

Daktuin in de stad

Wanneer u in een appartementencomplex woont en graag een mooie daktuin wilt, zijn daarvoor veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een minimalistische inrichting van uw daktuin, met een strak dakterras, enkele bloembakken en eventueel zelfs een waterpartij. Liever meer groen en minder design? Ook dat is mogelijk. Er zijn zelfs bomen en struiken die het prima doen op het dak.

Daktuin ontwerpen en aanleggen

Niet iedereen heeft de kennis en de kunde in huis om een daktuin te ontwerpen en aan te leggen. Jansen Hoveniers uit Sint Willebrord, op een halfuur rijden van Rotterdam, heeft die expertise wél. We gaan bij het ontwerpen van uw daktuin uit van de draagkracht van de constructie en uw wensen en voorkeuren. Bij het aanleggen van uw daktuin gebruiken we lichtgewicht materialen en beplanting van hoge kwaliteit. Laat u inspireren door de projecten op onze site om zelf te ervaren hoe diverse onze daktuinen zijn.

Uw daktuin in Rotterdam

Wilt u ook een prachtige daktuin bij uw woning in Rotterdam? Laat deze dan realiseren door Jansen Hoveniers. We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, waarin we u alle mogelijkheden laten zien. En is uw daktuin eenmaal klaar? Dan is het enige dat u nog hoeft te doen: genieten van uw eigen stukje natuur, middenin de stad!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!