Jansen Hoveniers

Daktuin Tilburg

Genieten van een tuin in Tilburg, zonder dat u er een lapje grond voor nodig heeft? Jansen Hoveniers maakt het mogelijk. Met een daktuin geniet u op lange zomeravonden van het uitzicht op de Heuvelse Kerk of Westpoint, met een drankje in de hand en gezelschap van uw vrienden en familie.

Daktuin appartement

Middenin een stad wonen betekent vaak wonen in een appartement, met of zonder balkon. Als u een balkon heeft, kunt u daarvan genieten door het balkon te voorzien van planten en wellicht een boompje of een kruidentuintje. Heeft u het geluk om een penthouse te bezitten, of heeft u een eengezinswoning met een plat dak? Dan kunt u deze ruimte optimaal benutten door er een daktuin van te maken!  

Realisatie en ontwerp daktuin

Jansen Hoveniers, gevestigd in West-Brabant niet ver van Tilburg, heeft alle expertise in huis om de daktuin van uw dromen te realiseren. Wilt u een strakke tuin met een mooie zithoek, of gaat u voor veel groen met een waterpartij? Het is allemaal mogelijk.

Aanleg daktuin

Jansen Hoveniers ontwerpt uw daktuin helemaal op maat, waarbij we uw wensen en technische mogelijkheden van uw dak combineren in een ontwerp dat ervoor zorgt dat u ultiem kunt ontspannen op uw eigen dak. We berekenen heel secuur de draagkracht van uw dak en we zorgen ervoor dat uw daktuin mooi én veilig wordt, waarbij we bijvoorbeeld ook rekening houden met de afvoer van het regenwater. Bij het aanleggen van uw daktuin gebruiken we lichtgewicht materialen en geavanceerde technieken. Bespreek uw wensen en dromen met ons en wij maken het waar!

Uw dakterras in Tilburg

Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen stukje natuur, middenin de stad? Doe dan nu inspiratie op met onze gerealiseerde projecten en ontdek welke stijl daktuin bij u past! U kunt ook meteen contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek. We horen graag wat uw dromen zijn en helpen u met het realiseren daarvan.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!