Jansen Hoveniers

Daktuin Utrecht

Stelt u zich eens voor: het is een warme zomeravond. Het begint een beetje te schemeren. U bent gezellig met vrienden in de tuin. En op de achtergrond ziet u de Domtoren langzaam opgaan in de avond. Een utopie? Nee, zeker niet! Een daktuin maakt het mogelijk. Zeker in Utrecht is dat een unieke kans om te genieten van een prachtig uitzicht en ontspannend groen.

Utrecht daktuin

Veel woningen in Utrecht zijn voorzien van een uitbouw met een plat dak. Heeft u het geluk dat u daar de beschikking over heeft? Of heeft u een prachtig penthouse met een uniek uitzicht? Dan is een daktuin voor u de perfecte manier om uw eigen stukje natuur middenin de stad te creëren. Dat is trouwens niet alleen in hartje Utrecht mogelijk, maar ook in bijvoorbeeld Leidsche Rijn.

Daktuin realiseren

Een daktuin kan zoveel méér zijn dan een aangekleed dakterras. Maar u heeft daarvoor wel een partner nodig met kennis van zaken. Een partij die alle expertise in huis heeft om de daktuin van uw dromen te realiseren. Jansen Hoveniers is zo’n partij. We hebben in heel Nederland exclusieve daktuinen gerealiseerd en we kunnen ook uw dak transformeren tot een heerlijke buitenruimte.

Ontwerp daktuin

Het ontwerpen van een daktuin is een vak apart, omdat er bijvoorbeeld rekening moet worden gehouden met afwatering en de draagkracht van het dak. Bij Jansen Hoveniers beheersen we dit vak als geen ander. We ontwerpen uw daktuin helemaal op maat, waarbij we uw wensen en de technische mogelijkheden van uw dak combineren in een ontwerp dat ervoor zorgt dat u ultiem kunt ontspannen op uw eigen dak. Zelfs het integreren van een waterpartij is mogelijk!

Aanleg daktuin

Natuurlijk leggen onze ervaren hoveniers uw daktuin ook voor u aan. Daarbij gebruiken we lichtgewicht materialen en geavanceerde technieken. De planten, struiken en zelfs bomen zorgen ervoor dat uw daktuin meer wordt dan alleen een terras. We creëren een echte buitenbelevenis met veel groen en leven.

Uw eigen dakterras in Utrecht

Wilt u op uw dak ook uw eigen stukje natuur creëren? Neem dan vandaag nog contact op met Jansen Hoveniers voor een oriënterend gesprek en ontdek alle mogelijkheden voor uw daktuin in Utrecht.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!