Jansen Hoveniers

Daktuin West-Brabant

Een daktuin is een prachtige manier om een dak dat anders niet gebruikt wordt, om te toveren in een buitenruimte waarin het goed toeven is. Waar u ook woont in West-Brabant: een daktuin is perfect om te genieten van lange zomeravonden buiten met vrienden. Een hapje, een drankje, de ondergaande zon en een wijds uitzicht vanuit uw eigen stukje natuur op grote hoogte: dát is wat een daktuin u te bieden heeft.

Ontwerp daktuin West-Brabant

Het ontwerpen van een daktuin is een vak apart. Dat vak verstaan de experts van Jansen Hoveniers, gevestigd in West-Brabant, als geen ander. We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van daktuinen en  weten dus precies waaraan uw daktuin moet voldoen op het gebied van draagkracht. We gebruiken de meest ingenieuze constructies en de nieuwste, lichtgewicht materialen om de daktuin van uw dromen te realiseren.

Aanleggen daktuin

Vervolgens wordt uw daktuin aangelegd door hoveniers met alle expertise en vakmanschap dat nodig is om precies het juiste resultaat te bereiken. Een daktuin is méér dan een aangekleed dakterras. Houdt u van strak en minimalistisch, of wilt u juist genieten van veel groen en natuurlijke materialen? Het kan allemaal. Zelfs bomen en waterpartijen behoren tot de mogelijkheden. Zo wordt uw daktuin precies zoals u dat altijd al had gedroomd.

Meer weten?

Wilt u ook een prachtige daktuin op uw penthouse of huis in West-Brabant? We hebben in de hele regio en vér daarbuiten al mooie, unieke daktuinen gerealiseerd. Neem een kijkje in onze projecten laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden. U ziet daktuinen in alle stijlen en op diverse locaties. Kunt u niet wachten om ook te genieten van een tuin op grote hoogte? Maak dan meteen een afspraak met Jansen Hoveniers! Dan zorgen wij ervoor dat de daktuin van uw dromen eindelijk werkelijkheid wordt.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!