Daktuinen op maat

Uw daktuin is een uniek project

Geniet van een tuin op een hoog niveau! Met onze daktuinen geniet u van rust, ruimte en alles wat groeit en bloeit. Uw eigen stukje natuur, middenin de stad.

Daktuinen op maat

Wanneer we eenmaal weten wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden de constructie biedt, gaan we aan de slag met het ontwerp en de uitvoering. Wordt uw dakterras een groene oase, met veel planten en geurende bloemen, zodat de drukte van de stad ver weg lijkt? Wilt u uw dakterras inrichten op een manier die ervoor zorgt dat u er ultiem kunt ontspannen, waarbij zelfs een waterpartij tot de mogelijkheden behoort? Met de juiste beplanting en de modernste lichtgewicht materialen zorgen we voor sfeer en een ruimtelijk beeld.

Uw eigen daktuin

Een daktuin van Jansen Hoveniers is zoveel meer dan een aangekleed dakterras. Het is een volwaardige tuin, maar dan op grote hoogte. Bekijk de voorbeelden van onze daktuinen op onze site of neem meteen contact met ons op. We bespreken graag al uw wensen en mogelijkheden met u. Samen realiseren we de daktuin waar u altijd al van droomde.

Extra groen en sfeer

Méér buitenruimte dan alleen uw balkon u biedt. Of uw platte dak benutten voor extra groen, sfeer en beleving. Met een tuin op het dakterras wordt het mogelijk en geniet u van een groene omgeving, ook wanneer u in een appartement woont.

Expertise daktuinen

Jansen Hoveniers heeft alle gespecialiseerde kennis en expertise in huis om een tuin op een dak te realiseren. Bij het ontwerpen van uw daktuin houden we bijvoorbeeld nauwlettend de draagkracht van het dak in de gaten, zodat de tuin mooi én veilig wordt.

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!