Jansen Hoveniers

Daktuinen voorbeelden

Met een daktuin kunt u genieten van alles wat groeit en bloeit, maar dan letterlijk op grote hoogte! Terwijl het leven in de stad onder u gewoon doorgaat, komt u volledig tot rust in uw eigen stukje natuur middenin de stad. Een daktuin is zoveel meer dan een aangekleed dakterras. Het is een echte, volwaardige tuin met veel bloemen en planten.

Daktuinen

Eigenlijk kan bijna elk plat dak worden omgetoverd tot een daktuin. Dus heeft u een plat dak van een uitbouw dat u beter wilt benutten, of bent u de trotse bezitter van een penthouse? Dan kunt u het dak upgraden tot een daktuin met alles erop en eraan. Een terras, uiteraard, maar ook met groen en wellicht zelfs een fonteintje of een waterval.

Ontwerp daktuin

Voor het ontwerpen en aanleggen van een daktuin is echter wel veel expertise nodig. De tuiontwerpers van Jansen Hoveniers hebben die expertise en ervaring ruimschoots in huis. Er moet rekening worden gehouden met de draagkracht van het dak en het gewicht moet goed worden verdeeld. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede constructie wordt ontworpen met lichtgewicht materialen. Wanneer aan die voorwaarden is voldaan, kunt u uw fantasie de vrije loop laten!

Stijlen daktuinen

Een daktuin kan in net zoveel stijlen worden ontworpen als een gewone tuin. Houdt u van strak en design? Of is een meer natuurlijke daktuin met veel organische vormen meer uw smaak? Het is allemaal mogelijk. Onze tuinontwerpers gaan aan de hand van uw wensen en uw eisen aan de slag en ontwerpen de daktuin van uw dromen.

Voorbeelden van daktuinen

Wilt u ook genieten van het comfort van een daktuin? Maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk dan de voorbeelden van daktuinen die we eerder al realiseerden in heel Nederland en ontdek de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Liever meteen aan de slag? Maak dan een afspraak. We laten u graag alle opties en materialen zien!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!