Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Jansen Hoveniers de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Jansen Hoveniers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Jansen Hoveniers, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Jansen Hoveniers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Jansen Hoveniers bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Jansen Hoveniers wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Jansen Hoveniers. Het gebruik van het logo van Jansen Hoveniers is alleen toegestaan na toestemming van Jansen Hoveniers.

Jansen Hoveniers hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Jansen Hoveniers wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
Bekijk onze volledige privacy statement.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.