Jansen Hoveniers

Groen dakterras

Met een drankje in de hand genieten van het uitzicht over uw stad of dorp, terwijl het gouden avondlicht overgaat in de nacht: met een groen dakterras wordt het mogelijk. Of u nu een plat dak van bijvoorbeeld een uitbouw tot uw beschikking hebt of in een penthouse woont: een groen dakterras is een unieke manier om in alle rust en privacy los te komen van het leven van alledag in uw daktuin.

Groen dakterras

Veel mensen proberen hun dakterras een stukje groener te maken door hier en daar een paar planten neer te zetten. Een klein kruidentuintje bijvoorbeeld. Maar wist u dat uw dakterras zó groen kan worden dat het eigenlijk een volwaardige daktuin is? Ook voor uw dak is dit mogelijk. Wel is het belangrijk dat u daarvoor een partner in de arm neemt die veel ervaring heeft in het aanleggen van groene dakterrassen en daktuinen.

Groen op uw dak

Om een groen dakterras aan te kunnen leggen dat u niet alleen veel buitenplezier oplevert, maar ook veilig is en bovendien een perfect geregelde afvoer van regenwater heeft, is expertise nodig van een ervaren partij. Jansen Hoveniers heeft alle expertise in huis om, aan de hand van de draagkracht van uw dak en slimme constructies met lichtgewicht materialen een dakterras te creëren dat u precies zo kunt inrichten als u dat wilt.

Dakterras beplanting

Als de basis van uw dakterras eenmaal in orde is, kunt u uw dakterras groen gaan inrichten. Bijvoorbeeld met strakke plantenbakken, die u kunt vullen met heel veel planten. Eenjarige bloeiers, struiken, of zelfs boompjes: eigenlijk is alles mogelijk. En wat te denken van een ‘schutting’ van bamboe, die bovendien zorgt voor extra privacy? Of u nu van een strakke stijl houdt of van meer organische vormen: uw daktuin wordt precies zoals u dat wilt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een groen dakterras op uw eigen dak aan te leggen? Neem dan contact op met Jansen Hoveniers of doe inspiratie op in de groene dakterrassen die we al eerder voor onze klanten realiseerden. U zult versteld staan van de diversiteit in groene daktuinen!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!