Uw hovenier in Brabant en omgeving

Hovenier in regio Brabant

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Het is dan ook goed als de tuin een weerspiegeling is van uw huiskamerinterieur, zodat uw buiten- en binnenverblijf uitstekend bij elkaar passen. Hier kunt u wellicht wat hulp bij gebruiken. Hulp van een professional met oog voor interieurs én bovenal voor de meest exclusieve tuinen.

Kies dan voor Jansen Hoveniers. De ervaren en gepassioneerde hoveniers van dit Brabantse hoveniersbedrijf uit St. Willebrord zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van oogverblindende en unieke tuinen en buitenverblijven. Dit doen we onder andere voor bedrijven en particulieren in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Hoeven, Moerdijk, Ruchpen en Zevenbergen.

Mogelijkheden en wensen worden geïnventariseerd

Wilt u de tuin van uw dromen laten realiseren? Hier gaat een deskundig en grondig proces aan vooraf, waarbij uw tuinwensen worden geïnventariseerd. En dat niet alleen: ook uw tuin wordt onderworpen aan een grondige inspectie. Hebben wij uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin in beeld, dan gaan onze tuinontwerpers aan de slag met een tuinontwerp op maat. Hierin kunnen uiteraard ook tuinhuizen, zwembaden of prieeltjes worden opgenomen. Aan de hand van dit ontwerp gaan onze hoveniers aan de slag met de tuinaanleg: zij verzorgen de aanleg van uw droomtuin met vakmanschap en oog voor detail. Het eindresultaat zal u versteld doen staan! En wilt u dat wij na de aanleg uw tuin blijven onderhouden? Dat is mogelijk! Jansen Hoveniers hanteert handige onderhoudscontracten waarmee we het onderhoud frequent kunnen inplannen en uitvoeren.

Geen twee tuinen zijn hetzelfde

In St. Willebrord in Noord-Brabant vindt u Jansen Hoveniers: een hoveniersbedrijf dat anders is dan andere hoveniersbedrijven. Onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd én uitdagend. Geen twee tuinen zijn hetzelfde: we maken een ontwerp op maat waarin uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin zijn meegenomen. Wij realiseren de mooiste tuinen in de wijde omgeving. Niet alleen in Brabant, maar bijvoorbeeld ook in Vlaanderen, Rotterdam, Dordrecht of Goes.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Jansen Hoveniers? Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten of neem vrijblijvend contact op met onze tuinspecialisten. Zij geven u graag meer informatie en vertellen wat we concreet voor u kunnen betekenen. U kunt uiteraard ook een offerte bij ons opvragen.