Hovenier in regio Breda

Jansen Hoveniers is de hovenier in Breda die uw tuin omtovert naar de tuin van uw dromen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een volledig nieuwe tuin of tuinonderhoud van uw huidige tuin, wij zorgen dat deze de professionele aanpak krijgt die het verdient.

Als hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe veelzijdig een tuin is. Een goed onderhouden tuin is een prachtige toevoeging op uw woning en kan omgevormd worden naar een leefruimte waar genieten centraal staat.

Specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Bij Jansen Hoveniers kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Deze diensten mag u opvatten in de breedste zin van het woord. Als hovenier kunnen wij in overleg met u een unieke tuin ontwerpen en deze volledig voor u aanleggen. Hierin kijken wij niet enkel naar een optimale tuininrichting, maar ook naar sierbestrating en zelfs luxe voorzieningen zoals het plaatsen van een zwembad. Zo vertalen wij uw ideeën naar de aanleg van een exclusieve tuin, waarin het alle seizoenen genieten is.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor tuinonderhoud op maat. Onze vakkundige hoveniers weten precies hoe uw beplanting het beste onderhouden kan worden en zijn ook gespecialiseerd in boomverzorging. Zo krijgt uw tuin de verzorging die hij nodig heeft en zal deze stralen als nooit tevoren.

Neem contact op met onze hoveniers

Wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf in Breda of direct een afspraak maken om uw tuin professioneel onder handen te laten nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.