Hovenier in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht

Hovenier in regio Drechtsteden

Een nieuwe tuin aan laten leggen, uw bestaande tuin volledig renoveren of uw huidige tuin laten onderhouden? Wat u ook met uw tuin of buitenverblijf wilt doen: bij Jansen Hoveniers hebben we ruimschoots ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van oogverblindende en exclusieve tuinen.

Als Brabants hoveniersbedrijf doen wij dit voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder in de Drechtsteden Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Jansen Hoveniers zorgt voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Als u een tuin laat ontwerpen, dan wilt u dat deze opgaat in de omgeving en past bij uw woning. Tenslotte is het buitenverblijf een verlengstuk van uw woning en deze komt pas echt tot zijn recht als het volledig aansluit bij uw woning. Om dit te verwezenlijken, werken we bij Jansen Hoveniers aan de hand van een vaste werkwijze. Allereerst bekijken onze hoveniers uw tuin, waarbij ze de mogelijkheden van de tuin in zich opnemen. Vervolgens spreken ze met u over uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis, zwembad, overdekt terras of vijver? Dit nemen we mee in ons gedetailleerd tuinontwerp. Aan de hand van dit ontwerp gaan onze ervaren en deskundige hoveniers aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin. Zij kennen als geen ander de mogelijkheden van uw tuin en verheffen de realisatie van tuinen tot een kunst. U zult versteld staan van het eindresultaat! Uiteraard kunnen we na de tuinaanleg ook het tuinonderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een van onze handige onderhoudscontracten.

Geen standaard hoveniersbedrijf

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit de West-Brabantse plaats St. Willebrord. We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze exclusieve tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend. Wij ontwerpen en ontwikkelen tuinen die gezien mogen worden! Naast Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht realiseren we tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Middelburg tot Rotterdam.

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf of wilt u een afspraak met een van onze tuinspecialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op: wij kijken graag met u mee. En wilt u alvast een voorproefje van ons vakmanschap in exclusieve tuinen? Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren door de grenzeloze mogelijkheden!