Hovenier in regio Roosendaal

Is uw tuin dringend aan een onderhoudsbeurt toe of wilt u graag een exclusieve tuin? Laat uw tuin dan onder handen nemen door Jansen Hoveniers. Onze ervaren hoveniers laten uw tuin stralen als nooit tevoren en leveren u een prachtig eindresultaat.

Specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Jansen Hoveniers is de hovenier van Roosendaal en biedt diverse diensten voor uw tuin. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden bij het ontwerpen en aanleggen van uw eigen exclusieve tuin.

Onze vakmensen vertalen uw wensen naar een fraai tuinontwerp, waarin ook zaken als sierbestrating en de plaatsing van een zwembad in uw tuin meegenomen kunnen worden. Dit ontwerp wordt met u doorgenomen, waarna wij de tuin volledig kunnen aanleggen. Zo bieden wij u de kans om uw eigen droomtuin te ontwerpen en te genieten van uw eigen exclusieve tuin.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinonderhoud en boomverzorging. Ons team van ervaren tuinmannen weet als geen ander hoe uw tuin het beste onderhouden kan worden en bieden uw beplanting een verzorging op maat. Zo geniet u het hele jaar door van een mooie tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Vraag het uw hovenier

Wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf in Roosendaal of direct een afspraak maken om uw tuin professioneel onder handen te laten nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.