Hovenier in Vlaanderen

Woont u in Vlaanderen en wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Of wilt u juist uw huidige tuin behouden, maar wilt u hier slechts enkele aanpassingen in aanbrengen? Dan bent u bij Jansen Hoveniers aan het juiste adres! Wij zijn een hoveniersbedrijf uit West-Brabant en wij realiseren de meest mooie en exclusieve tuinen voor particulieren en zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder Belgische Vlaanderen!

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud door Jansen Hoveniers

U kunt niet alleen op Jansen Hoveniers rekenen voor de aanleg van uw tuin: ook voor het ontwerpen van een compleet nieuwe tuin of het onderhouden van de tuin behoren tot de mogelijkheden! We werken in de meeste gevallen op een vaste werkwijze: allereerst inventariseren we uw tuinwensen en bekijken we de mogelijkheden van uw tuin. Vervolgens maken we een ontwerp op maat, waarin belangrijke zaken zijn meegenomen, zoals beplanting, kleuren en attributen en objecten in de tuin. Denk dan aan een vijver, zwembad, tuinhuis of meer! Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan gaan onze ervaren hoveniers aan de slag met de aanleg van uw droomtuin! Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en over een hart voor vakmanschap. U zult versteld staan van het eindresultaat! Uiteraard kunnen we na de tuinaanleg ook het tuinonderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een van onze handige onderhoudscontracten.
 

Geen standaard hoveniersbedrijf

In de West-Brabantse plaats St. Willebrord vindt u hoveniersbedrijf Jansen Hoveniers. Wat ons typeert? We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn exclusief, vernieuwend, gewaagd en zelfs uitdagend! Wij ontwerpen en realiseren tuinen die anders zijn dan anders. We ontwerpen tuinen in de wijde omgeving, zoals Antwerpen, Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten.
 

Onze tuinspecialisten geven u meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Werp dan een blik op onze reeds gerealiseerde tuinprojecten! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze tuinspecialisten lichten een en ander graag toe en kunnen u bovendien voorzien van een scherpe offerte op maat.