Uw hovenier in Zeeland

Hovenier in regio Zeeland

Wilt u een tuin laten ontwerpen en aanleggen door een hovenier, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwe woning bent getrokken en de tuin op de schop moet? Of omdat u na heel wat jaren uitgekeken bent op uw huidige tuin? Reken in deze gevallen op de kennis en kunde van Jansen Hoveniers. Wij hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken. Dit doen we voor particulieren én bedrijven in de wijde omgeving, zoals in Zeeland.
 

Werkwijze van Jansen Hoveniers

Schakelt u Jansen Hoveniers in, dan werken we vaak op één vaste manier. Eerst inventariseren we uw tuin en stellen indien gewenst een tuinontwerp op. In dit gedetailleerde ontwerp hebben we de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw tuin meegenomen. Kiest u voor een vijver, zwembad, tuinhuis of terras? Dan nemen we dit op in ons gedetailleerde tuinontwerp. Ons team van ervaren en gepassioneerde hoveniers gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp, zodat uw tuin met vakmanschap en oog voor detail wordt aangelegd. Is uw tuin aangelegd en wilt u dat uw tuin naderhand wordt onderhouden? Ook dan bent u bij Jansen Hoveniers aan het juiste adres! We onderhouden uw tuin, zodat deze er het hele jaar door stralend uitziet.
 

Vernieuwende, gewaagde en uitdagende tuinen

In de Brabantse plaats St. Willebrord vindt u Jansen Hoveniers: een hoveniersbedrijf dat anders is dan andere hoveniersbedrijven. Onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd én uitdagend: geen twee tuinen zijn hetzelfde! Naast Brabant realiseren we de mooiste tuinen in andere regio’s. Van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Middelburg! Wij komen graag bij u langs om uw tuin te ontwerpen, aan te leggen of te onderhouden.
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze tuinspecialisten lichten een en ander graag toe en kunnen u bovendien voorzien van een offerte op maat.