Hovenier in regio Zevenbergen

Een exclusieve tuin is een prachtige toevoeging aan de uitstraling van uw woning. Om nog maar te zwijgen over het plezier dat u in een goed onderhouden tuin kunt beleven. Alle reden dus om te kiezen voor het vakmanschap van hoveniersbedrijf Jansen Hoveniers. Wij zijn als hovenier actief in de regio Zevenbergen en voorzien uw tuin graag van een maatwerk aanpak.

Vakmannen in tuinonderhoud

Jansen Hoveniers is geen doorsnee hoveniersbedrijf en levert dan ook geen ‘gewone’ tuinen af. Onze hoveniers combineren een passie voor groen met een gedegen vakmanschap en zijn dagelijks bezig met de realisatie van exclusieve tuinen. Met een uitstekende kennis van tuinonderhoud gaan zij in uw tuin aan de slag om deze te voorzien van het gewenste tuinonderhoud. Met een scherp oog voor detail worden de activiteiten uitgevoerd waarbij het totaalplaatje niet uit het oog verloren wordt. Zo geniet u van een prachtig onderhouden tuin die weer straalt als nooit tevoren.

En wilt u eigenlijk weleens wat anders met uw tuin? Dan kunnen de tuinontwerpers van Jansen Hoveniers u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van de tuin van uw dromen.

Vraag het onze hoveniers

Wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf in regio Zevenbergen of een afspraak maken met een van onze hoveniers? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

Wilt u alvast een voorproefje van ons vakmanschap in exclusieve tuinen? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren door de mogelijkheden.