Hoveniersbedrijf in regio Bergen op Zoom

Wilt u ook het hele jaar door genieten van een prachtig onderhouden tuin? Kies dan voor het vakmanschap van Jansen Hoveniers en laat uw tuin professioneel onder handen nemen door onze hoveniers. Als hoveniersbedrijf zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen in de regio Bergen op Zoom.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen

Een tuin in volle bloei is een verwennerij voor de zintuigen. De mix van prachtige kleuren en natuurlijke geuren maken het een plaats waar u volledig tot rust kan komen en waar groenbeleving centraal staat. Jansen Hoveniers heeft uitgebreide ervaring in het realiseren en onderhouden van dergelijke exclusieve tuinen. Ons team van ervaren hoveniers heeft een passie voor mooie tuinen en weten het beste in uw tuin omhoog te halen.

Onze tuinontwerpers op hun beurt adviseren u graag bij de realisatie van de tuin van uw dromen. Zij combineren hun ervaring met uw wensen en brengen uw droomtuin tot leven in een gedetailleerd tuinontwerp. Een ontwerp dat onze hoveniers vakkundig vertalen naar de praktijk. Naast tuinaanleg kunt u bij ons ook terecht voor tuinonderhoud.

Uw droomtuin is dichterbij dan u denkt.

Vraag het onze hoveniers

Wilt u meer weten over onze groendiensten als hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom of een afspraak maken met een van onze tuinspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.