Hoveniersbedrijf in regio Hoeven

Een prachtige tuin is een lust voor het oog en een sfeervolle meerwaarde op uw woning. Als hoveniersbedrijf in regio Hoeven begrijpt Jansen Hoveniers dit als geen ander en zijn wij dagelijks bezig met de realisatie en onderhoud van exclusieve tuinen.

Tuinen die net dat beetje meer hebben en waar groenbeleving gepaard gaat met comfort verhogende voorzieningen. De mogelijkheden voor uw tuin zijn eindeloos.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen

Jansen Hoveniers is geen doorsnee hoveniersbedrijf en levert dan ook geen doorsnee kwaliteit af. Wij streven naar exclusieve tuinen die vernieuwend, gewaagd en uitdagend zijn. Maar bovenal ook een verwezenlijking van de wensen van de opdrachtgever. Een team van ervaren en bevlogen tuinontwerpers en hoveniers staat dan ook klaar om uw droomtuin te realiseren. Zij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin. Met een prachtig eindresultaat waar u versteld van zult staan. Wij nodigen u graag uit alvast een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde tuinen voor een voorproefje van ons vakmanschap.

Vraag het onze hoveniers

Wilt u meer weten over onze groendiensten als hoveniersbedrijf in de regio Hoeven of een afspraak maken met een van onze tuinspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.