Sfeervol eten in de tuin met

OFYR

Houdt u ook zo van buiten eten? Het lijkt alsof alles nét even lekkerder smaakt, wanneer u het in de tuin eet, in plaats van in de woonkamer of de keuken. Zeker wanneer het weer tijd wordt om te gaan barbecueën is eten in de tuin een heerlijke manier om van het buitenleven te genieten. 

Strak design

Met de OFYR start u met barbecueën 2.0. De OFYR is namelijk veel meer dan alleen maar een barbecue. Het is een kooktoestel, sfeerhaard en tuinsculptuur in één. De sokkel is gemaakt van stijlvol Cortenstaal of zwart staal. Dankzij het strakke, simpele design past de OFYR in iedere tuin. 

Grillen en barbecueën

Als het gaat schemeren, steekt u de houtblokken in uw OFYR aan en wordt de stalen ring aan de binnenkant in feite een soort ronde kookplaat. U kunt hier natuurlijk het standaard barbecuevlees op leggen. Maar groenten en vis zijn zeker zo lekker om op de OFYR klaar te maken. En met een grill op het midden van de OFYR kunt u groenten direct boven het vuur grillen, of er een pan op zetten voor stoofvlees of paella. 

OFYR vuurkorf

Klaar met eten? Dan verandert uw OFYR in een vuurkorf waar u en uw familie en vrienden zich graag omheen verzamelen onder het genot van een drankje! De warmte van de OFYR zorgt ervoor dat u lang van het buitenleven kunt genieten – het hele jaar door eigenlijk, want met de OFYR wordt ook een winterbarbecue met vrienden een heel aanlokkelijk vooruitzicht! 

Koop uw OFYR bij Jansen Hoveniers 

Benieuwd geworden naar de OFYR? Kom dan naar Jansen Hoveniers in Sint Willebrord om de OFYR en de bijbehorende accessoires zelf te bekijken en te ervaren. We weten zeker dat u dan binnenkort met uw vrienden of familie rondom uw eigen OFYR zult genieten van heerlijk eten en gezelligheid!