Over Jansen Hoveniers

Tuinen die de zinnen prikkelen

Jansen Hoveniers combineert al dertig jaar creativiteit en passie voor het vak. Wij zijn geen doorsnee hoveniersbedrijf, maar we creëren oogverblindende tuinen waarin tuindromen tot leven komen.

Onze visie

Tuinen zijn altijd in beweging en ook op het gebied van tuinen zijn er volop trends. Jansen Hoveniers volgt deze trends niet, maar is zélf trendbepalend. Wij volgen niet, wij creëren. En omdat iedere tuin uniek is, ontwerpen onze tuinontwerpers altijd een tuinplan op maat, geheel naar uw wensen. In een prachtige 3D-video ziet u hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Vernieuwend, creatief, verrassend en altijd op zoek naar de juiste balans in tuinonderhoud, sfeer en comfort. Landschappelijke tuinen, sfeervolle luxueuze stadstuinen, strakke kasteeltuinen of tuinen in een bosrijke omgeving: Jansen Hoveniers ziet overal een uitdaging in en realiseert in uw tuin verfijning en details die de zintuigen prikkelen.

In binnen- en buitenland

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat is gevestigd in St. Willebrord en inspirerende tuinen aanlegt en onderhoudt in onder meer de regio’s Brabant, Rotterdam, Zeeland, Vlaanderen en Drechtsteden. Maar ook in het buitenland leggen we tuinen aan en onderhouden we deze. Uiteraard in België, maar ook in Frankrijk en zelfs in Zuid-Afrika vindt u tuinen die door onze vakkundige hoveniers zijn aangelegd. Tuinen waarin kleuren, geuren, smaken en geluiden samenkomen.

Kennis delen

Jansen Hoveniers maakt al jaren deel uit van Vakgroep Hoveniers, een vereniging voor en door hoveniers. Regelmatig ontmoeten we de aangesloten hoveniersbedrijven en bespreken we de nieuwste ontwikkelingen op tuingebied. We delen kennis en voor bijzondere, zeer gespecialiseerde werkzaamheden kunnen wij bij elkaar terecht voor advies. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw unieke tuin op de allerbeste manier wordt aangelegd en onderhouden.

Van ontwerp tot onderhoud

UW TUIN IS ONZE UITDAGING

Voor het perfecte resultaat

Samen maken we buiten belevenissen

Wanneer u een bijzondere tuin heeft die alle zintuigen prikkelt, wilt u daar waarschijnlijk ook een mooi tuinhuis in hebben. Heeft u uw droomzwembad in uw tuin laten aanleggen? Dan kunnen een sfeervolle tuin en een poolhouse niet ontbreken. Wilt u heerlijk relaxen in uw eigen achtertuin? Met een whirlpool of sauna creëert u uw eigen privé-wellness!

Omdat Bouwman Zwembaden, Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw al vele jaren met elkaar samenwerken, kunnen wij samen uw perfecte buitenruimte creëren. Met alles erop en eraan. Een zwemvijver in uw landschapstuin? Een terrasoverkapping bij uw moderne tuin? Bij ons vindt u alles voor buiten. Perfect op elkaar ingespeeld voor het mooiste resultaat!

Samen maken we buiten belevenissen

 

                  

Erkend leerbedrijf

Kansen voor nieuw talent

Het aanleggen en onderhouden van tuinen is een eeuwenoud vak. Om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst vakkundige hoveniers zijn, is Jansen Hoveniers erkend leerbedrijf - in 2014 zijn we zelfs benoemd tot Beste Leerbedrijf - en leiden we graag nieuwe talenten met groene vingers op voor een loopbaan als hovenier.