Echt Willebrordse rotonde

Bedenk hoe een écht Willebrordse rotonde eruit moet zien. Dat was de vraag die Jansen Hoveniers, De Krom BV en de gemeente Rucphen een paar maanden geleden stelden aan de inwoners van Sint-Willebrord. Er zijn veel ideeën ingediend en het uiteindelijke ontwerp is een stijlvolle verzameling van typisch Willebrordse kenmerken. 

Mooie entree voor het dorp

De rotonde die nu de entree van het dorp vormt, is wat saai en kaal. Daarom wilden De Krom BV en Jansen Hoveniers de bevolking van Sint Willebrord een mooie rotonde cadeau doen. Een entree die meteen laat zien waar Sint Willebrord voor staat. Er kwamen volop creatieve ideeën vanuit het hele dorp, waaronder ook van basisschool Maria Goretti, die er in de les aandacht aan besteedde. 

Typisch Willebrords ontwerp

Alle ideeën zijn samengesmeed tot een prachtig ontwerp, met daarin tal van elementen die symbool staan voor Sint Willebrord. Zo zijn er robuuste houten palen en Cortenstaal in verwerkt, die de werklust van de inwoners van Sint Willebord symboliseren. In het staal zijn herkenbare zaken uit het dorp uitgesneden op het gebied van sport, geschiedenis, gebouwen en ambacht, samen met het woord Welkom. Ook in de beplanting zitten leuke verwijzingen naar het dorp. Zo wordt er gagel geplant en mag uiteraard ook de heide niet ontbreken. Daarnaast zijn er siergrassen en komen er planten die vlinders en bijen aantrekken. 

Rotonde klaar in maart

Door het jaar heen wordt op de rotonde ingespeeld op de actualiteit, bijvoorbeeld tijdens de kermis, de wielerronde en met Kerstmis. De realisatie van de rotonde start in het nieuwe jaar en in maart is de prachtige nieuwe entree voor Sint Willebrord klaar. In het 3D-ontwerp kunt u bekijken hoe de rotonde eruit komt te zien. 


Uw 3D tuinontwerp

Overigens kan Jansen Hoveniers zo’n overzichtelijk 3D-ontwerp óók maken voor uw nieuwe tuin. Wanneer u door onze creatieve, ervaren tuindesigners uw tuin laat ontwerpen, kunt u met een 3D-video alvast door uw nieuwe tuin heen ‘lopen’. U kunt de bloemen bijna ruiken! Bekijk een voorbeeld van een 3D-tuinontwerp of neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie?