Stage lopen bij Jansen Hoveniers

Tuinaanleg en onderhoud bestaat al honderden jaren. Het is een mooi afwisselend beroep waarin werken met natuur en mens centraal staan. Om ervoor te zorgen dat het hoveniersvak ook in de toekomst gegarandeerd is, hecht Jansen Hoveniers er veel waarde aan om nieuwe talenten op te leiden.

Stage lopen bij Jansen Hoveniers?

Ben jij gemotiveerd en zoek je een stageplaats waarin je de kans krijgt je mogelijkheden te ontdekken? Wij hebben regelmatig stageplaatsen op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. Jansen Hoveniers is een SBB erkend leerbedrijf en beschikt over gecertificeerde praktijkopleiders. Stuur je sollicitatiebrief naar info@jansenhoveniers.com of vul ons stageformulier in. We horen graag waarom jij bij ons je stage wilt lopen!


Samenwerkingspartner van:
TRI Logo zwart_compleet.png   

HAS Hogeschool Den Bosch

Sam Angenent

Onlangs heb ik voor mijn HBO-opleiding Tuin- en landschapsmanagement kantoorstage gelopen bij Jansen Hoveniers. Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf waar je de passie voor het vak voelt. Ze bieden je de kans om je te ontwikkelen en om je talenten te ontdekken. Met een informele sfeer bieden ze maatwerk voor elke stagiair(e). Ze zijn betrokken, maar geven je genoeg vrijheid om je eigen weg in te slaan.

Edudelta Goes MBO

Bob Muller

Beste Maikel en Stan, hierbij wil ik jullie nog ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame week in Blomac - Zuid-Frankrijk. Ik heb het echt twee leuke weken gehad met veel vari√ęteit in de werkzaamheden  en goede begeleiding. Ik denk er met veel plezier aan terug.


 

Helicon Boxtel MBO

Rik Michelbrink

Bij Jansen Hoveniers heb ik op allerlei gebied in het hoveniersvak ervaring op kunnen doen.
Dat heeft mijn stage heel leuk en afwisselend gemaakt, en hierdoor heb ik ook heel veel geleerd.
Daarbij zijn de twee weken in Blomac (Frankrijk), die ook in mijn stageperiode vielen, een hele mooie, leerzame en bijzondere ervaring geweest!!
Jansen Hoveniers; een bedrijf met leuke collega's, visie op de toekomst en waar je veel kan leren!

Leerlingen in beeld

Leerlingen in beeld

Op zoek naar meer inspiratie?