Jansen Hoveniers

Tuin op dakterras

Relaxen op een dakterras is een heerlijke bezigheid. Terwijl het leven in de stad onder u gewoon doorgaat, staat de tijd op uw dak even stil. Lekker genieten van een hapje, een drankje en goed gezelschap en ondertussen de zon zien zakken achter uw woonplaats: beter dan dat wordt een zomeravond niet. Met de juiste inrichting wordt uw dakterras een echte daktuin.

Dakterras met tuin

Een dakterras is een perfecte manier om te genieten van uw eigen stukje groen op grote hoogte. Zeker wanneer u aandacht besteedt aan het goed inrichten van uw dakterras geniet u van een tuin met al het groen dat u zich maar kunt voorstellen. Zelfs een waterpartij behoort tot de mogelijkheden, als u het terras zodanig aanlegt dat het gewicht optimaal wordt verdeeld en de draagkracht van uw dak goed wordt benut. Voor het ontwerpen en aanleggen van een veilige en mooie constructie heeft u echter een professionele partner nodig. Jansen Hoveniers is zo’n partner. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van dakterrassen en daktuinen in heel Nederland.

Tuin op uw dak

U kunt op uw dak een unieke tuin creëren, met veel groen en bloeiende planten. Er zijn tegenwoordig namelijk veel lichtgewicht plantenbakken en andere accessoires voor uw dakterras op de markt. Zelfs bomen kunnen prima op uw dakterras gedijen, evenals planten als bamboe. Dit biedt ook extra privacy. De tuinontwerpers van Jansen Hoveniers kunnen u adviseren welke planten het beste passen in de tuin op uw dakterras.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dakterras om te toveren tot een echte daktuin? Neem dan contact op met Jansen Hoveniers en maak meteen een afspraak om alle opties door te nemen. Liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten en ontdek hoe u kunt genieten van een tuin op grote hoogte!

Daktuinen | Jansen Hoveniers

Daktuin

Geniet van een tuin op een hoog niveau!
Vergroot uw woonoppervlak met een daktuin van Jansen Hoveniers.

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!