Uw tuindroom wordt werkelijkheid

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning of bedrijf. De sfeer van binnen moet ook buiten voelbaar zijn. Daarom leggen we niet alleen uw tuin aan, maar hebben we ook aandacht voor zaken als tuinmeubelen, zonwering en zelfs poolhouses en zwembaden.

Onze hoveniers realiseren droomtuinen

Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen. Als geen ander kennen zij de mogelijkheden van uw tuin en maken ze van uw tuin een oase van rust, die zinnen prikkelt met precies de juiste geurende bloemen, smaakvolle kruiden of struiken en planten die zoemende insecten aantrekken. Of het nu gaat om herinrichting van specifieke delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: onze experts hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken. Dat doen we bijvoorbeeld in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, maar ook daarbuiten. Zelfs in het buitenland hebben we exclusieve tuinen aangelegd.

De kosten van uw nieuwe tuin

Uw tuin is uniek. Daarom hangen de kosten van het realiseren van uw droomtuin af van een aantal factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de oppervlakte van de tuin en uiteraard de voorzieningen waarvan u in uw tuin wilt genieten. Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek, waarbij wij een schatting van de kosten kunnen geven.

Prikkelende tuinontwerpen

Prikkel uw zintuigen met onze tuinen