Uw tuindroom wordt werkelijkheid

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning of bedrijf. De sfeer van binnen moet ook buiten voelbaar zijn. Daarom leggen we niet alleen uw tuin aan, maar hebben we ook aandacht voor zaken als tuinmeubelen, zonwering en zelfs poolhouses en zwembaden.

Onze hoveniers realiseren droomtuinen

Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen. Als geen ander kennen zij de mogelijkheden van uw tuin en maken ze van uw tuin een oase van rust, die zinnen prikkelt met precies de juiste geurende bloemen, smaakvolle kruiden of struiken en planten die zoemende insecten aantrekken. Of het nu gaat om herinrichting van specifieke delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: onze experts hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken. Dat doen we bijvoorbeeld in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, maar ook daarbuiten. Zelfs in het buitenland hebben we exclusieve tuinen aangelegd.

De kosten van uw nieuwe tuin

Uw tuin is uniek. Daarom hangen de kosten van het realiseren van uw droomtuin af van een aantal factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de oppervlakte van de tuin en uiteraard de voorzieningen waarvan u in uw tuin wilt genieten. Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek, waarbij wij een schatting van de kosten kunnen geven.

Prikkelende tuinontwerpen

Prikkel uw zintuigen met onze tuinen

 • object(CaseEntity)#149 (30) { ["object":protected]=> string(4) "Case" ["id":protected]=> string(2) "74" ["copied_from_id":protected]=> NULL ["revision":protected]=> string(4) "2074" ["version_date":protected]=> string(19) "2018-12-11 08:56:59" ["version_user":protected]=> string(19) "Martijn van Tilburg" ["owner":protected]=> string(2) "26" ["state":protected]=> string(6) "Online" ["language":protected]=> string(5) "nl_NL" ["banner_id":protected]=> NULL ["icon":protected]=> string(10) "zwemvijver" ["title":protected]=> string(21) "Strakke wellness tuin" ["subtitle":protected]=> string(9) "Zierikzee" ["extratitle":protected]=> string(25) "Als genieten voorop staat" ["extrasubtitle":protected]=> NULL ["extratitle2":protected]=> string(24) "Comfortabel en compleet " ["extrasubtitle2":protected]=> NULL ["introduction":protected]=> string(278) "

  Niets is lekkerder dan met het hele gezin genieten. Lekker ontspannen in de zon aan de rand van het zwembad. 's Avonds genieten van een spelletje of een borrel, behaaglijk onder de beschutting van de terrasoverkapping. Buiten leven krijgt zo een nieuwe betekenis. 

  " ["content":protected]=> string(526) "

  Natuur en wellness komen samen in deze schitterend vormgegeven tuin. Het zwembad, het terras, de indeling: met de strakke lijnen en de moderne materialen is deze tuin heerlijk zen voor de échte wellnesservaring. Tegelijkertijd zorgt het fijne groen in de tuin dat de natuur ook dichtbij is. Lekker geurende bloemen, proeven van zelfgekweekte kruiden en druiven: naar deze tuin kijk je niet, in deze tuin lééf je. Het hele jaar door, want met de terrasoverkapping wordt zelfs een winterbarbecue mogelijk! 

  " ["access":protected]=> string(31) "moderne-wellness-tuin-zierikzee" ["browser_title":protected]=> string(50) "Strakke wellness tuin Zierikzee | Jansen Hoveniers" ["page_title":protected]=> NULL ["seo_description":protected]=> string(124) "Moderne wellness tuin in Zierikzee met Starline zwembad. Een eigen zwembad in uw tuin met buitendouche en terrasoverkapping." ["seo_keywords":protected]=> string(116) "Zwembad, buitenbad, buitendouche, wellness in eigen tuin, privé zwembad, terrasoverkapping, keramische terrastegels" ["notice":protected]=> NULL ["seq":protected]=> string(2) "20" ["insert"]=> bool(false) ["subitems":protected]=> NULL ["pagebuilder_use":protected]=> NULL ["content_pattern":protected]=> string(26) "/]*|>)(.*?)<\/p>/s" }

  Zierikzee

  Strakke wellness tuin

 • object(CaseEntity)#150 (30) { ["object":protected]=> string(4) "Case" ["id":protected]=> string(2) "80" ["copied_from_id":protected]=> NULL ["revision":protected]=> string(4) "2048" ["version_date":protected]=> string(19) "2018-12-06 11:14:07" ["version_user":protected]=> string(15) "Angelique Rockx" ["owner":protected]=> string(2) "26" ["state":protected]=> string(6) "Online" ["language":protected]=> string(5) "nl_NL" ["banner_id":protected]=> NULL ["icon":protected]=> string(10) "zwemvijver" ["title":protected]=> string(21) "Zwembad in eigen tuin" ["subtitle":protected]=> string(5) "Breda" ["extratitle":protected]=> string(25) "Onstpanning en inspanning" ["extrasubtitle":protected]=> NULL ["extratitle2":protected]=> string(18) "Lange zomeravonden" ["extrasubtitle2":protected]=> NULL ["introduction":protected]=> string(267) "

  Lekker twintig baantjes zwemmen om 's ochtends de dag goed te beginnen. Na het werk ontspannen in het water. Of gewoon loungen aan de zwembadrand, met het rustgevende geluid van het kabbelende water. Dát is de luxe die een zwembad in eigen tuin biedt. 

  " ["content":protected]=> string(426) "

  In deze prachtige tuin in Breda is het zwembad de grote blikvanger, maar wie verder kijkt ziet de strakke lijnen van de tuin. De natuurlijke materialen van het comfortabele terras. De heerlijke buitenhaard, die van deze tuin in de winter een tweede woonkamer maakt. En het prachtige groen, dat zorgt voor een frisse en rustgevende sfeer. Dát is echt genieten van alles wat buiten te bieden heeft. Het hele jaar door!

  " ["access":protected]=> string(21) "zwembad-in-eigen-tuin" ["browser_title":protected]=> string(40) "Zwembad in eigen tuin | Jansen Hoveniers" ["page_title":protected]=> NULL ["seo_description":protected]=> string(180) "Geniet van het heerlijke comfort van wellness in eigen tuin. Neem een verkoelende duik in uw eigen zwembad. Met een tuin van Jansen Hoveniers beleeft u buiten zoals het bedoeld is." ["seo_keywords":protected]=> NULL ["notice":protected]=> NULL ["seq":protected]=> string(2) "22" ["insert"]=> bool(false) ["subitems":protected]=> NULL ["pagebuilder_use":protected]=> NULL ["content_pattern":protected]=> string(26) "/]*|>)(.*?)<\/p>/s" }

  Breda

  Zwembad in eigen tuin

Op zoek naar meer inspiratie?