Tuinaanleg Bavel

Woont u in Bavel en wilt u een tuin laten aanleggen? Vertrouw op de jarenlange ervaring van Jansen Hoveniers uit St. Willebrord! Voor de aanleg van tuinen beschikt Jansen Hoveniers over een team van ervaren hoveniers met een passie voor groen.

Of het nu gaat om de herinrichting van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: wij hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken. Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder Breda en het aangrenzende Bavel.

Jansen Hoveniers realiseert tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Jansen Hoveniers kunt u niet alleen inschakelen voor tuinaanleg, maar ook voor tuinontwerp en tuinonderhoud. Een tuin moet aansluiten op uw wensen en ideeën en moet de beschikbare ruimte optimaal benutten. Dit realiseren we met een goed en gedetailleerd tuinontwerp. Wilt u een vijver, zwembad of zwemvijver aan laten leggen, of wilt u een tuinhuis of poolhouse? Onze tuinontwerpers nemen dit mee in hun ontwerp. Aan de hand van dit tuinontwerp – of uw eigen ontwerp – gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Vaak werken we hiervoor samen met een binnenhuisarchitect: uw tuin is per slot van rekening een verlengstuk van uw woning. En wilt u dat uw tuin naderhand wordt onderhouden? U kunt Jansen Hoveniers ook inschakelen voor het tuinonderhoud!

De vernieuwende, gewaagde en uitdagende tuinen van Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit St. Willebrord in West-Brabant. We zijn geen doorsnee hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend. Naast Breda en Bavel realiseren we tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Zeeland en van Dordrecht tot Roosendaal.

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een exclusief tuinconcept of wilt u een afspraak maken met een van onze tuinspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! En wilt u alvast een voorproefje van ons vakmanschap in exclusieve tuinen? Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren door de grenzeloze mogelijkheden.