Tuinaanleg in de regio Chaam

Woont u in Chaam en wilt u een tuin laten aanleggen? Vertrouw op de jarenlange ervaring van Jansen Hoveniers uit St. Willebrord! Voor de aanleg van tuinen beschikt Jansen Hoveniers over een team van ervaren hoveniers met een passie voor groen. Of het nu gaat om de herinrichting van uw tuin of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: wij hebben het vakmanschap in huis om de tuin van uw dromen te realiseren! Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder het West-Brabantse Chaam.
 

Jansen Hoveniers zorgt voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Als u een tuin laat aanleggen, wilt u een tuin die opgaat in de omgeving en die past bij uw woning. De tuin is tegenwoordig tenslotte een verlengstuk van uw woning en komt pas echt tot zijn recht als deze dezelfde stijl heeft als uw huis. Dit nemen we, samen met uw wensen, mee in ons gedetailleerde tuinontwerp. Aan de hand van dit ontwerp gaan onze ervaren en deskundige hoveniers aan de slag met de tuinaanleg. Zij kennen als geen ander de mogelijkheden van uw tuin en verheffen de realisatie van tuinen tot een kunst. Het eindresultaat zal u zeker bekoren! Uiteraard kunnen we na de tuinaanleg ook het tuinonderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een onderhoudscontract.
 

Exclusieve tuinen

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit West-Brabant. We zijn geen standaard of doorsnee hoveniersbedrijf: onze exclusieve tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend. Dit zijn tuinen die gezien mogen (en zullen) worden! Naast Chaam realiseren we exclusieve tuinen in de wijde omgeving: van Tilburg tot Bergen op Zoom en van Roosendaal tot Rotterdam.
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Jansen Hoveniers realiseert de allermooiste en exclusieve tuinen. Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak met een van onze tuinspecialisten? Neem vrijblijvend contact op en wij lichten een en ander graag toe.