Tuinaanleg in regio Etten-Leur

Jansen Hoveniers is uw specialist in tuinaanleg in Etten-Leur. Wij zorgen dat u de tuin krijgt waar u altijd al van gedroomd heeft en waar u zorgeloos geniet van het buitenleven. Zo wordt de tuin meer dan ooit tevoren een verlenging van de leefruimte van uw woning.

Specialist in tuinaanleg

Een professioneel aangelegde tuin is een lust voor het oog en zorgt dat u het optimale uit deze buitenruimte haalt. Jansen Hoveniers werkt hiervoor vaak samen met een binnenhuisarchitect die zorgt dat de tuin een verlengstuk wordt van uw woning en dat ook de tuinaccessoires een passend geheel vormen.

Het maakt dan ook niet uit hoe groot uw tuin is. Want of u nu een kleine tuin heeft of juist een uitgestrekte tuin, wij zorgen dat u het optimale uit uw tuin haalt met een tuinaanleg op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor aanleggen van sierbestrating en het aanleggen van een zwembad in uw tuin. Zo helpen wij u op weg naar de exclusieve tuin van uw dromen.

Vraag het uw hovenier

Wilt u meer weten over tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Etten-Leur of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.