Tuinaanleg Oosterhout

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, of wilt u uw bestaande tuin renoveren en onder handen nemen? Bij tuinspecialist Jansen Hoveniers uit St. Willebrord kunt u terecht voor het aanleggen van uw droomtuin! Wij hebben een passie voor mooie tuinen en vertalen dit graag naar de realisatie van uw eigen unieke tuin. Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder Breda en Oosterhout.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

De tuin van uw dromen? Hier gaat een grondige procedure aan vooraf waarbij uw wensen worden ge├»nventariseerd en onze tuinontwerpers de mogelijkheden voor u in kaart brengen. Wilt u een vijver, zwembad, terras of tuinhuis in uw tuin? Dit ziet u terug in het gedetailleerde ontwerp! Aan de hand van dit ontwerp zorgt ons team van ervaren hoveniers vervolgens dat uw exclusieve tuin met vakmanschap en oog voor detail wordt aangelegd. U zult versteld staan van het eindresultaat. Uiteraard kunnen we na de tuinaanleg ook het tuinonderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een onderhoudscontract. Zo straalt uw tuin vier seizoenen lang!


Jansen Hoveniers is geen standaard hoveniersbedrijf

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit West-Brabant. We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze exclusieve tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend. Wij ontwerpen en ontwikkelen tuinen die gezien mogen worden! Naast Oosterhout realiseren we tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Roosendaal.


Vraag het onze tuinspecialisten

Jansen Hoveniers realiseert de allermooiste en exclusieve tuinen. Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak met een van onze tuinspecialisten? Neem vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst!