Tuinaanleg in de regio Prinsenbeek

Heeft u onlangs een huis gekocht in Prinsenbeek en wilt u een compleet nieuwe tuin? Of wilt u uw huidige tuin opknappen en bepaalde delen opnieuw aanleggen? Dan bent u aan het juiste adres bij Jansen Hoveniers. Onze ervaren hoveniers kennen als geen ander de mogelijkheden van uw tuin en verheffen de realisatie van tuinen tot een kunst. Voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving verzorgen we de aanleg van exclusieve tuinen, zo ook in Breda en Prinsenbeek.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Bij Jansen Hoveniers doen we meer dan alleen tuinen aanleggen. U kunt ook bij ons terecht voor tuinontwerp en tuinonderhoud. Iedere tuin die wij realiseren begint met een gedetailleerd en doordacht ontwerp. In dit tuinontwerp hebben we de mogelijkheden van uw tuin meegenomen, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. En wilt u een vijver, zwembad, tuinhuis of poolhouse? Geef uw wensen door en wij nemen dit mee in het ontwerp! Heeft u het tuinontwerp goedgekeurd, dan gaan onze hoveniers aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Zij zijn stuk voor stuk vaklui: ze verheffen de realisatie van uw tuin tot een ware kunst! En wilt u na de aanleg dat uw tuin ook frequent onderhouden wordt? Bij Jansen Hoveniers kunnen wij u ook ondersteunen met ons tuinonderhoud, zodat uw tuin het hele jaar door stralend eruit ziet! Hiervoor maken we onder andere gebruik van handige onderhoudscontracten.
 

Van Bergen op Zoom tot Rotterdam

In St. Willebrord vindt u Jansen Hoveniers: een hoveniersbedrijf dat anders is dan andere hoveniersbedrijven. Onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd én uitdagend. Geen twee tuinen zijn het zelfde: de tuin is specifiek afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Naast Breda en Prinsenbeek realiseren we de mooiste tuinen in andere regio’s. Van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Roosendaal… wij komen graag bij u langs om uw tuin te ontwerpen, aan te leggen of te onderhouden.
 

De tuinspecialisten van Jansen Hoveniers

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Jansen Hoveniers? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden! Bent u benieuwd naar de tuinen die we hebben gerealiseerd? Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten en doe volop inspiratie op voor uw eigen tuin.