Tuinaanleg in regio Roosendaal

Voor tuinaanleg in Roosendaal schakelt u Jansen Hoveniers in. Ons hoveniersbedrijf vertaalt uw wensen naar een prachtig aangelegde tuin waar u alle seizoenen van geniet en die een prachtige toegevoegde waarde op uw woning is.

Specialist in tuinaanleg

Tegenwoordig wordt de tuin steeds meer gezien als een verlengstuk van de leefruimte in huis. Het is dan ook belangrijk dat een de overgang van interieur naar exterieur soepel in elkaar overgaat en de tuin aansluit bij de uitstraling en sfeer van uw woning. Jansen Hoveniers werkt dan ook vaak samen met een binnenhuisarchitect om de balans tussen interieur en tuin optimaal naar voren te laten komen.

U kunt bij ons hoveniersbedrijf ook terecht voor het aanleggen van sierbestrating en zelfs de plaatsing van luxe zwembaden. Zo kijken wij naar het totaalplaatje en worden elementen zoals tuinaccessoires, gewenste voorzieningen en groenvoorziening afgestemd naar een fraai geheel.

Vraag het uw hovenier

Wilt u meer weten over tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Roosendaal of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.