Tuinaanleg Teteringen

Bent u op zoek naar een hovenier in Teteringen die uw tuin vakkundig aanlegt of renoveert? Dan bent u bij Jansen Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit St. Willebrord en beschikken over een team van gepassioneerde hoveniers. Met ons vakmanschap en onze ervaring verwezenlijken wij de tuin van uw dromen. Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder Breda en het nabijgelegen Teteringen.

Jansen Hoveniers zorgt voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Als u een tuin laat aanleggen, wilt u een tuin die opgaat in de omgeving en die past bij uw woning. De tuin is tegenwoordig tenslotte een verlengstuk van uw woning en komt pas echt tot zijn recht als deze volledig aansluit bij uw woning. Dit nemen we mee in ons gedetailleerde tuinontwerp. Aan de hand van dit ontwerp gaan onze ervaren en deskundige hoveniers aan de slag met de tuinaanleg. Zij kennen als geen ander de mogelijkheden van uw tuin en verheffen de realisatie van tuinen tot een kunst. U zult versteld staan van het eindresultaat. Uiteraard kunnen we na de tuinaanleg ook het tuinonderhoud op ons nemen, bijvoorbeeld met een onderhoudscontract. Wel zo handig!


Vernieuwende, gewaagde en uitdagende tuinen

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit West-Brabant. We zijn geen doorsnee hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn naast exclusief ook vernieuwend, gewaagd en uitdagend. Wij ontwikkelen tuinen die gezien mogen worden! Naast Teteringen realiseren we tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Roosendaal.


Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf of wilt u een afspraak met een van onze tuinspecialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op: wij kijken graag met u mee. En wilt u alvast een voorproefje van ons vakmanschap in exclusieve tuinen? Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren door de grenzeloze mogelijkheden.