Tuinaanleg in de regio Tilburg

Wilt u een tuin laten aanleggen, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwe woning bent getrokken en de tuin op de schop moet? Of omdat u na heel wat jaren uitgekeken bent op uw huidige tuin. U wilt iets moderns en nieuws: reken dan op de kennis en kunde van Jansen Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit St. Willebrord en we hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken. Dit doen we voor particulieren én bedrijven in de wijde omgeving, waaronder Tilbug en de omringende dorpen.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Jansen Hoveniers kunt u niet alleen inschakelen voor tuinaanleg, maar ook voor tuinontwerp en tuinonderhoud. Een tuin moet aansluiten op uw wensen en ideeën en moet de beschikbare ruimte optimaal benutten. Dit realiseren we met een gedetailleerd en doordacht tuinontwerp. Wilt u een vijver, zwembad of zwemvijver aan laten leggen, of kiest u voor een tuinhuis of poolhouse? U kunt al uw wensen doorgeven aan onze ontwerpers. Aan de hand van dit tuinontwerp gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Onze ervaren hoveniers verheffen de aanleg van uw tuin tot een kunst! Wilt u naderhand uw tuin laten onderhouden? U kunt Jansen Hoveniers ook inschakelen voor het tuinonderhoud. We werken hiervoor met handige onderhoudscontracten.

Vernieuwende, gewaagde en uitdagende tuinen

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit St. Willebrord in West-Brabant. We zijn geen doorsnee of standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend – ze zijn zeker anders dan anders! Naast Tilburg realiseren we exclusieve tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Roosendaal.

Contact opnemen met onze tuinspecialisten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinprojecten! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze tuinspecialisten lichten een en ander graag toe!