Tuinaanleg Ulvenhout

Heeft u een huis gekocht en wilt u de tuin onder handen nemen? Of wilt u uw bestaande tuin gewoonweg vernieuwen en opnieuw aanleggen? Kies dan voor het vakmanschap van Jansen Hoveniers uit St. Willebrord! Dit West-Brabantse hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in tuinaanleg. Dit doen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder Breda en het nabijgelegen Ulvenhout.

Ontwerp, aanleg en onderhoud door Jansen Hoveniers

Bij Jansen Hoveniers kunt u terecht voor de totaalaanpak van uw tuin: niet alleen voor tuinaanleg, maar ook voor tuinontwerp en tuinonderhoud! Zo begint een nieuwe of gerenoveerde tuin met een goed en gedetailleerd tuinontwerp. Een tuinontwerp waarin uw wensen en ideeën zijn meegenomen. Wilt u een vijver, zwembad of zwemvijver aan laten leggen, of wilt u een tuinhuis of poolhouse? Onze tuinontwerpers nemen dit mee in hun ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen: zij verheffen de realisatie van uw tuin tot een kunst. Deze tuin past feilloos bij uw wensen en ideeën zodat het echt úw tuin is. Bovendien kunnen wij na de aanleg ook uw tuin onderwerpen aan een grondige onderhoudsbeurt. Zo straalt uw tuin het hele jaar door!

Jansen Hoveniers is geen standaard hoveniersbedrijf

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit St. Willebrord in West-Brabant. We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd, uitdagend en bovenal exclusief! Naast Ulvenhout realiseren we tuinen in de wijde omgeving: van Bergen op Zoom tot Breda en van Dordrecht tot Roosendaal.

Vraag het onze tuinspecialisten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinprojecten! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze tuinspecialisten lichten een en ander graag toe!