Uw droomtuin perfect onderhouden

Uw tuin is uniek. Daarom vraagt uw tuin om onderhoud op maat. Onze bevlogen hoveniers kunnen, met hun passie voor groen, uw volledige tuin grondig onderhouden. Zo prikkelt uw tuin het hele jaar door uw zintuigen. 

Uw exclusieve tuin professioneel onderhouden

De experts van Jansen Hoveniers onderhouden uw tuin op zeer professionele wijze, op de manier waarop u dat wilt. Of u ons nu een keer per jaar inschakelt om uw tuin winterklaar te maken of ons regelmatig uw hagen laat snoeien en ander onderhoud laat plegen: wij zorgen ervoor dat uw exclusieve tuin optimaal verzorgd is. Uw tuin is immers een bron van natuurlijk leven, met een perfecte combinatie van planten, dieren en wellicht ook een vijver of zwembad. Bekijk hier enkele voorbeelden van tuinen die door onze hoveniers onderhouden worden en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wilt u een tot in de puntjes verzorgde tuin, zónder verrassingen? Sluit dan een onderhoudscontract af met Jansen Hoveniers. U heeft dan vooraf duidelijkheid over de kosten.

Tips over tuinonderhoud

Vindt u tuinieren ook zo heerlijk ontspannend? Genieten van de geurige planten, het gevoel van aarde aan uw vingers en het gefluit van de vogels als achtergrondmuziek? Bekijk dan snel onze tips voor tuinonderhoud en zet uw groene vingers aan het werk! Heeft u vragen over uw tuin? Stel ze gerust. Onze hoveniers geven u kosteloos informatie en advies over het onderhoud van uw tuin.

Prikkelende tuinontwerpen

Prikkel uw zintuigen met onze tuinen

Uw eigen exclusieve tuin

Geniet het hele jaar door

Met de uitstekende service van onze vakkundige hoveniers geniet u het hele jaar door zorgeloos van uw tuin.