Langer genieten van het buitenleven met terrasverwarmers

De zomer is écht voorbij. De zon gaat vroeg onder, de blaadjes vallen en helaas: ook de temperaturen dalen in rap tempo. Heeft u nog lang geen zin om binnen te moeten blijven? Verleng dan de zomer door uw terras te verwarmen! 

Buitenhaard

U kunt natuurlijk kiezen voor authentiek warm blijven door het aansteken van een vuurkorf of een buitenhaard. Niets zo sfeervol als een knapperend haardvuur, zeker wanneer het donker is buiten. Lekker knus rond het vuur, genieten van de warmte en de sfeer! 

Terrasverwarmers

Liever geen echt vuur, maar wel lekker warm blijven? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten terrasverwarmers. Van verwarmers die u aan uw gevel kunt hangen en die op elektriciteit werken, tot verwarmers die op gasflessen werken en die u overal kunt neerzetten. Het voordeel van terrasverwarmers is dat u de temperatuur in veel gevallen zelf kunt regelen. Wordt het te warm, of steekt er een fris windje op? Dan past u de temperatuur gewoon aan! 

Terrasoverkapping

Vroeger bij de natuurkundeles heeft u vast ook geleerd dat warme lucht opstijgt. Daarom is een terrasverwarmer het beste te gebruiken onder een (brandveilige) partytent of een grote parasol, zodat de warmte weer terug omlaag komt. Maar nog mooier is het om uw terrasverwarming te combineren met een vaste terrasoverkapping. Met zo’n overkapping realiseert u in feite een heerlijke tuinkamer, waarin u zo vaak u maar wilt buiten kunt zitten. Bij onze partner Brouwers Houtbouw vindt u terrasoverkappingen in alle soorten, vormen en maten! 

Tuinverlichting

En… heeft u eenmaal uw terras lekker verwarmd en overdekt? Dan is het natuurlijk zonde om naar een donkere tuin te kijken. Bekijk hier onze tips voor tuinverlichting en geniet het hele jaar door van uw prachtig uitgelichte, verwarmde tuin!
 

Altijd op de hoogte van de laatste tuintips en -trends