Op blote voeten in het gras

In de zomer voelt niets zo lekker als met uw blote voeten door het gras lopen. Heerlijk die frisse sprietjes tussen uw tenen! En er gaat niets boven de geur van pasgemaaid gras. Uw gazon mooi en gezond houden is helemaal niet zoveel werk als u denkt. Zeker niet wanneer u gebruik maakt van een robotmaaier.

Nooit meer zelf maaien

Met een robotmaaier – ook wel automower of maairobot genoemd – bespaart u veel vrije tijd, zodat u kunt genieten van uw tuin. Denkt u dat een maairobot alleen haalbaar is voor grote tuinen? Welnee! Bij Jansen Hoveniers hebben we ze al geïnstalleerd bij gazons van 40 m2. 

Weinig geluid en onderhoud

Een maairobot maakt bijna geen geluid. Hij kan dus gerust z’n werk doen terwijl u vanaf uw terras toekijkt. Is het hele gazon gemaaid of is de accu bijna leeg? Dan rijdt de maaier zelf terug naar het laadstation. U heeft er dus nauwelijks omkijken naar. En ook qua onderhoud heeft u er bijna geen werk aan. 

Binnen een dag geïnstalleerd

Denkt u dat het veel werk is om een robotmaaier te installeren? Dat valt mee! De experts van Jansen Hoveniers hebben in de meeste gevallen maar een dag nodig om uw tuin voorzien van de benodigde draden onder de grond, aan de rand van uw gazon. Daarna is het enige dat u hoeft te doen, genieten van heerlijk kort gemaaid gras en een vol gazon. Heerlijk toch?
 

Altijd op de hoogte van de laatste tuintips en -trends

Op zoek naar meer inspiratie?