Ziet u uw nieuwe tuin al voor u?

Het is winter. De bomen zijn kaal, de bloemen zijn uitgebloeid en het is grijs buiten. Nu worden de contouren van uw tuin dus pas echt duidelijk. Bent u eigenlijk wel uitgekeken op hoe uw tuin eruitziet? Dan is nú het moment om na te denken over een heel nieuwe tuin!

Nieuw tuinontwerp
Wanneer u nu met Jansen Hoveniers om de tafel gaat, geniet u in het voorjaar al van een prachtige, nieuw aangelegde tuin. Dat begint uiteraard allemaal met een gedetailleerd tuinontwerp. We gaan met u om de tafel zitten om te bepalen wat uw budget is, wat uw wensen zijn en hoe uw droomtuin eruit ziet. Daarna gaan we die ontwerpen en krijgt u een prachtig 3D-ontwerp te zien.

Tuinaanleg
Daarna gaan we aan de slag om uw droomtuin voor u aan te leggen. U denkt misschien dat dat alleen in het voorjaar en in de zomer mogelijk is, maar de winter is juist een uitgelezen moment om uw tuin aan te planten. Op dat moment zijn bomen, heesters, hagen en vaste planten namelijk in hun ‘winterstand’ en kunnen ze gemakkelijker verplant worden. Ook hechten ze zich dan beter in hun nieuwe grond, waardoor ze in het voorjaar direct beginnen met groeien. Uw nieuwe planten drogen in de winter bovendien niet uit. Daarnaast heeft de grond in de winter meer kans om goed in te klinken, omdat u in de winter niet veel in uw tuin loopt. Ook voor een nieuw gazon is dat beter.

Genieten van uw droomtuin?
Wilt u deze zomer ook genieten van een prachtig aangelegde tuin? Zet dan nu al de stap om contact op te nemen met Jansen Hoveniers! We helpen u dan graag om de tuin van uw dromen deze winter al te realiseren. Dan geniet u in de zomer van een heerlijk bloeiende, geurende tuin.

Altijd op de hoogte van de laatste tuintips en -trends

Op zoek naar meer inspiratie?