Een tuinontwerp op maat

Uw tuin is een uniek project

Een tuin waarvan u het hele jaar door geniet, begint met een creatief ontwerp van Jansen Hoveniers. Onze tuinontwerpers vertalen uw wensen door naar een tuin, daktuin of vijver waarin al uw zintuigen worden geprikkeld. U heeft al een prikkelend tuinontwerp vanaf € 750,-  

In drie stappen naar uw droomtuin

Zo werken onze tuinontwerpers

 • Inventarisatie van uw wensen

  Inventarisatie van uw wensen

  Onze tuinontwerper komt bij u langs om de tuin te bekijken en met u te bespreken hoe u van uw tuin wilt genieten. Strakke, oogstrelende vormen of geurige bloemen? Een moderne tuin met voelbare luxe en comfort?

 • 3D-video

  3D-video

  Onze ontwerper verwerkt, aan de hand van een gestructureerd stappenplan, uw wensen in een 3D-video. U hoort de vogels kwetteren, ziet hoe de gekozen planten er tijdens alle de seizoenen uitzien en omdat we dag én nacht in de video verwerken, kunt u ook goed zien hoe het lichtplan eruit ziet. Realistischer dan deze impressie bestaat niet!

 • Begroting en realisatie

  Begroting en realisatie

  Uiteraard zijn uw wensen en voorkeuren het uitgangspunt van het ontwerp. U krijgt van ons een heldere offerte. Bent u daarmee akkoord? Dan leggen onze vakkundige hoveniers uw droomtuin aan. Een tuin waarin de natuur het ontwerp ondersteunt en u geniet van alles wat groeit en bloeit!

3D tuinontwerp

Prikkelende tuinontwerpen

Prikkel uw zintuigen met onze tuinen

Wilt u ook een tuin
die uw zinnen prikkelt?

wij ontwerpen uw droomtuin!

Meer weten over onze unieke tuinen?

Wij inspireren u graag!